Νέα για τον Πύργο,την Ηλεία,την Πελοπόννησο,τον κόσμο όλο!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΔΙΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ - ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ
Αρχική Τουριστική Προβολή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε διεθνείς αγορές του εξωτερικού
Τουριστική Προβολή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε διεθνείς αγορές του εξωτερικού

Τουριστική Προβολή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε διεθνείς αγορές του εξωτερικού

Επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα συμμετάσχει κατά το Β’ εξάμηνο του 2019 στις κάτωθι διεθνείς εκθέσεις τουρισμού:

Α/ΑΧΩΡΑΕΚΘΕΣΗΤΟΠΟΘΕΣΙΑΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ1ΓΑΛΛΙΑIFTM-TOP RESAΠΑΡΙΣΙ01-04 ΟΚΤΩΒΡΟΥ2ΙΤΑΛΙΑTTG INCONTRIΡΙΜΙΝΙ09-11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ3ΗΝ. ΒΑΣΙΛΕΙΟWTMΛΟΝΔΙΝΙ04-06 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥΑ/ΑΧΩΡΑΕΚΘΕΣΗΤΟΠΟΘΕΣΙΑΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ1ΕΛΛΑΔΑPHILOXENIAΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ08-10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ3ΕΛΛΑΔΑATHENS INTERNATIONAL TOURISMΑΘΗΝΑ06-08 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Κύριοι στόχοι της συμμετοχής μας είναι η καλύτερη δυνατή ανάδειξη και προβολή του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, παράλληλα με την έναρξη και ενίσχυση της επικοινωνίας με σημαντικούς φορείς του τουρισμού στο εξωτερικό και την Ελλάδα.

Με βάση τον παραπάνω προγραμματισμό, παρακαλούμε δείτε τις ημερομηνίες διεξαγωγής των συγκεκριμένων εκθέσεων, ώστε όποιος/ια το επιθυμεί να φιλοξενηθεί στους χώρους του περιπτέρου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Για το σκοπό αυτό τα μέλη μας μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Σχεδιασμού Τουριστικής Στρατηγικής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Δρ. Λαυρέντιος Βασιλειάδης, τηλ.2613 620 169, e-mail: l.vasileiadis@pde.gov.gr ).

Επιπρόσθετα, επιθυμούμε όπως εξετάσετε τη δυνατότητα παραχώρησης εκ μέρους σας τοπικών προϊόντων (π.χ. τεντούρα, λουκούμια, κρασιά, κλπ.) τα οποία θα ήταν δυνατόν να διατεθούν με τη μορφή κεράσματος στο περίπτερό μας κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Ευελπιστώντας σε θετική ανταπόκριση της πρόσκλησής μας, παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση χρειαστείτε.

Κοινοποιήστε το: Διαβάστε Επίσης

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: