Νέα για τον Πύργο,την Ηλεία,την Πελοπόννησο,τον κόσμο όλο!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Το Nissan Roox “Kei Car of the Year” – Auto-moto-Νέα για Auto-moto,αθλητικά,Νέα και ειδήσεις live,news,Ειδήσεις νέα για το αυτοκίνητο και τις μηχανές. Εξελίξεις για βενζίνη,diesel,υβριδικά,Formula1,Αυτοκίνητο,Auto
Το Nissan Roox “Kei Car of the Year” - Auto-moto-Νέα για Auto-moto,αθλητικά,Νέα και ειδήσεις live,news,Ειδήσεις νέα για το αυτοκίνητο και τις μηχανές. Εξελίξεις για βενζίνη,diesel,υβριδικά,Formula1,Αυτοκίνητο,Auto

Το Nissan Roox “Kei Car of the Year” – Auto-moto-Νέα για Auto-moto,αθλητικά,Νέα και ειδήσεις live,news,Ειδήσεις νέα για το αυτοκίνητο και τις μηχανές. Εξελίξεις για βενζίνη,diesel,υβριδικά,Formula1,Αυτοκίνητο,Auto

Το ολοκαίνουργιο Nissan Roox, ένα mini όχημα με ευρύχωρο εσωτερικό και προηγμένη τεχνολογία υποστήριξης οδηγού, ονομάστηκε “Kei Car of the Year” στον διαγωνισμό του Ιαπωνικού Αυτοκινήτου της Χρονιάς  2020-21.

Παράλληλα, η κριτική επιτροπή του θεσμού επέλεξε το Nissan Kicks SUV, διαθέσιμο στην Ιαπωνία αποκλειστικά με το ηλεκτροκίνητο σύστημα e-Power, ως ένα από τα 10 καλύτερα αυτοκίνητα της χρονιάς. Η λίστα των 10 αυτοκινήτων ανακοινώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο, μετά τον πρώτο γύρο επιλογής.

Κατά τη διαδικασία επιλογής του Roox, οι κριτές σημείωσαν τις οδηγικές επιδόσεις του αυτοκινήτου, την άνεση και την προηγμένη τεχνολογία του, συμπεριλαμβανομένου του συστήματος υποστήριξης οδηγού ProPilot.

Οι προηγμένες τεχνολογίες ασφαλείας του Roox περιλαμβάνουν το ProPilot με ένα νέο ραντάρ υψηλής ακρίβειας,  που επιτρέπει ακόμα πιο ξεκούραστη οδήγηση σε μεγάλες αποστάσεις,  σε αυτοκινητόδρομους. Αν και ταξινομήθηκε ως mini όχημα, το Roox προσφέρει δυνατότητα οδήγησης, ασφάλεια και χρησιμότητα ισοδύναμη με αυτή ενός κανονικού μεγέθους αυτοκινήτου.

Επίσης, το Nissan Kicks e-Power προσφέρει στους πελάτες δυναμικές επιδόσεις με ήσυχη κύλιση και αυξημένη αυτοπεποίθηση στο δρόμο, χάρη στον ηλεκτροκινητήρα του. Την οδηγική απόλαυση ενισχύει και  η ικανότητα επιτάχυνσης και επιβράδυνσης με τη λειτουργία μόνο του πεντάλ του γκαζιού.

Το Kicks διαθέτει δυναμικό, φουτουριστικό εξωτερικό σχεδιασμό, με κομψό, ευρύχωρο εσωτερικό που προσφέρει άφθονο χώρο για επιβάτες και αποσκευές.

– Newsbeast

(function(d, s, id) {ntt var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];ntt if (d.getElementById(id)) return;ntt js = d.createElement(s); js.id = id;ntt js.src = “//connect.facebook.net/el/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5&appId=1612081092370131″;ntt fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);ntt}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));n”,”connect_hash”:”d8371d6a5eb206059db7b2d1f44ef5ec”}]; /* ]]> */

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: