Νέα για τον Πύργο,την Ηλεία,την Πελοπόννησο,τον κόσμο όλο!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Το νέο Peugeot 408 σε μουσείο τέχνης στη Γαλλία (video) – Auto-moto-Νέα για Auto-moto,αθλητικά,Νέα και ειδήσεις live,news,Ειδήσεις νέα για το αυτοκίνητο και τις μηχανές. Εξελίξεις για βενζίνη,diesel,υβριδικά,Formula1,Αυτοκίνητο,Auto – Moto news,auto,moto,νέα
Το νέο Peugeot 408 σε μουσείο τέχνης στη Γαλλία (video) - NewsAuto.gr

Το νέο Peugeot 408 σε μουσείο τέχνης στη Γαλλία (video) – Auto-moto-Νέα για Auto-moto,αθλητικά,Νέα και ειδήσεις live,news,Ειδήσεις νέα για το αυτοκίνητο και τις μηχανές. Εξελίξεις για βενζίνη,diesel,υβριδικά,Formula1,Αυτοκίνητο,Auto – Moto news,auto,moto,νέα

To νέο Peugeot 408 Fastback αποκαλύφθηκε στον κόσμο μόλις τον Ιούνιο, ενώ από σήμερα εκτίθεται στο Louvre-Lens, ένα μουσείο τέχνης που βρίσκεται στην περιοχή Lens της Γαλλίας.

Περιστρέφεται και προβάλει το νέο Peugeot 408 από κάθε πιθανή γωνία: Η διάφανη σφαίρα που φιλοξενεί το νέο μοντέλο της Peugeot είναι παντελώς απροσδόκητη.

H προβολή του νέου Peugeot 408 μέσα σε μια σφαίρα είναι πραγματικά πολύ ιδιαίτερη. Μία ταλαντούχα ομάδα καλλιτεχνών, μηχανικών και τεχνικών από το Παρισινό δημιουργικό στούντιο Superbien πήρε την ιδέα της «Σφαίρας», και τη μετέτρεψε σε μια πραγματικότητα που κόβει την ανάσα και που φαίνεται να αψηφά τη βαρύτητα.

Αυτή η εξειδικευμένη ομάδα στον σχεδιασμό πρωτότυπων εγκαταστάσεων δημιούργησαν αυτή την μοναδική κατασκευή, την «Σφαίρα».

Πώς γίνεται το νέο Peugeot 408 να περιστρέφεται και να γυρίζει με ένα τόσο ανορθόδοξο τρόπο; Η απάντηση είναι αυτή η διάφανη σφαίρα που το περιβάλλει και το προβάλει από κάθε οπτική γωνία.

Η πρωτότυπη αυτή εγκατάσταση τοποθετήθηκε στον εξαιρετικό περιβάλλοντα χώρο του Louvre-Lens, ένα μουσείο τέχνης που βρίσκεται στην περιοχή Lens της Γαλλίας.

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  

Κοινοποιήστε το:

Διαβάστε Επίσης

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: