Νέα για τον Πύργο,την Ηλεία,την Πελοπόννησο,τον κόσμο όλο!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Την προσιτή λύση στην αλλαγή σειρών φέρνει η Grimme σε δύο από τις φυτευτικές της
Την προσιτή λύση στην αλλαγή σειρών φέρνει η Grimme σε δύο από τις φυτευτικές της

Την προσιτή λύση στην αλλαγή σειρών φέρνει η Grimme σε δύο από τις φυτευτικές της

Ο Γερμανός κατασκευαστής μηχανημάτων φύτευσης αναπροσαρμόζει τις φυτευτικές GL 420 και GL 430 δίνοντάς τους ένα έξυπνο χαρακτηριστικό, το οποίο όμως διατηρεί παράλληλα τα μοντέλα προσιτά για τον χρήστη. Τα μηχανήματα είναι τώρα εξοπλισμένα με μια φθηνότερη έκδοση μεμονωμένης εναλλαγής σειρών.

Τα τέσσερα στοιχεία φύτευσης κινούνται από έναν υδραυλικό κινητήρα ο οποίος με τη σειρά του κινεί έναν συνεχή άξονα. Ένας ηλεκτρομαγνητικός σύνδεσμος τοποθετείται σε κάθε στοιχείο φύτευσης με τα στοιχεία φύτευσης να μπορούν έτσι να ενεργοποιηθούν και να απενεργοποιηθούν από το τερματικό.

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, αυτή η ξεχωριστή εναλλαγή σειράς είναι μια φθηνή εναλλακτική λύση έναντι της υδραυλικής μονάδας ανά σειρά. Παράλληλα, είναι επίσης δυνατή και η πλήρη ενεργοποίηση/απενεργοποίηση των στοιχείων φύτευσης αυτόματα με τον χειριστή να μπορεί να ελέγχει το GPS μέσω του ελέγχου τμήματος.

Το μοντέλο GL430 διαθέτει, τέλος, ένα υδραυλικό σκέλος για στήριξη και έναν σωλήνα, ο οποίος διευκολύνει τη σύνδεση και την αποσύνδεση υδραυλικών και άλλων συνδέσεων.

Κοινοποιήστε το: Διαβάστε Επίσης

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: