Νέα για τον Πύργο,την Ηλεία,την Πελοπόννησο,τον κόσμο όλο!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Την μετατροπή των γραφείων του ΚΙΝΑΛ σε escape rooms αποφάσισε η Φώφη Γεννηματά

Την μετατροπή των γραφείων του ΚΙΝΑΛ σε escape rooms αποφάσισε η Φώφη Γεννηματά

Την μετατροπή μέρους των γραφείων του ΚΙΝΑΛ σε escape rooms, δηλαδή τα θεματικά ‘δωμάτια απόδρασης’ που σημειώνουν μεγάλη επιτυχία τον τελευταίο καιρό, φέρεται να αποφάσισε η Φώφη Γεννηματά.

Πηγές κοντά στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ τονίζουν πως η απόφαση της είναι απόρροια της μαζικής φυγής στελεχών του κόμματος προς τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τη Νέα Δημοκρατία, με αποτέλεσμα μεγάλο μέρος των γραφείων του κόμματος να παραμένουν πλέον αναξιοποίητα.

Όπως προβλέπει η απόφαση της κ. Γεννηματά, τα άδεια γραφεία στη Χαριλάου Τρικούπη θα μετατραπούν σε θεματικά ‘δωμάτια απόδρασης’, στα οποία οι επισκέπτες θα πρέπει να λύνουν μία σειρά από γρίφους προκειμένου να μπορέσουν να βγουν.

H κίνηση, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, θα δώσει και ‘ανάσα’ στα οικονομικά του ΚΙΝΑΛ, καθώς θα καλύπτει το κόστος της βενζίνης για το βανάκι με το οποίο κινούνται όλα μαζί τα στελέχη που έχουν απομείνει.

Οι γρίφοι θα είναι θεματικοί και θα συνδέονται με την ιστορία του ΠΑΣΟΚ, όπως π.χ. πώς κατάφερε να φτάσει από το 48% στο 8%, ενώ θα υπάρχει και ένα δωμάτιο τρόμου στο οποίο οι επισκέπτες θα πρέπει να απαντήσουν σε ερωτήσεις πάνω στο σύνταγμα της χώρας, προκειμένου να μην τους φάει ένα αληθοφανές ολόγραμμα του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Η κίνηση της κ. Γεννηματά πάντως, δεν βρίσκει σύμφωνα όλα τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ καθώς, όπως τονίζουν, στην απόφαση αναφέρεται ότι και τα μέλη του κόμματος θα πρέπει επίσης να λύνουν μία σειρά από γρίφους κάθε φορά που θέλουν να φύγουν από την Χαριλάου Τρικούπη, γεγονός που τους προκαλεί ανησυχία ως προς τις προθέσεις της προέδρου.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: