Νέα για τον Πύργο,την Ηλεία,την Πελοπόννησο,τον κόσμο όλο!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Τι είναι οι δονητές σφαίρας και τα δονούμενα αυγά;

Τι είναι οι δονητές σφαίρας και τα δονούμενα αυγά;

Οι δονητές σφαίρας και αυγών είναι μερικά από τα πιο χρήσιμα και ευέλικτα σεξουαλικά παιχνίδια που μπορείτε να βρείτε. Το μικρό τους μέγεθος κάνει αυτούς τους δονητές απίστευτα διακριτικούς, ώστε να μπορείτε να τους μεταφέρετε σχεδόν παντού και να τους κρύβετε το ίδιο εύκολα. Οι περισσότεροι δονητές σφαίρας και αυγών κοστίζουν φθηνά, γεγονός που τους καθιστά ένα εξαιρετικό σεξουαλικό παιχνίδι για οποιονδήποτε. Οι δονητές σφαιρών και αυγών λειτουργούν επίσης σε μεγάλο βαθμό με άλλα σεξουαλικά παιχνίδια, όπως δαχτυλίδια πέους, δονητές και ομοιώματα. Η προσθήκη κραδασμών είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεστε για να εμπλουτίσετε ένα από τα αγαπημένα σας σεξουαλικά παιχνίδια ή να κάνετε ένα νέο ακόμα πιο διεγερτικό.

Δονητές Βullet

Αυτοί οι δονητές έχουν ένα απλοποιημένο σχήμα που μοιάζει με σφαίρα και έχουν γενικά μήκος περίπου 5 cm και πλάτος περίπου 2 cm. Η συντριπτική πλειονότητα των σφαιρών έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για εξωτερική διέγερση – απλά δεν είναι αρκετά μεγάλες για εσωτερική χρήση. Οι σφαίρες εστιάζουν τους κραδασμούς σε ένα μόνο σημείο – όπως η κλειτορίδα της ή οι μπάλες του – για έντονη διέγερση. Χρησιμοποιούνται επίσης συνήθως σε άλλα σεξουαλικά παιχνίδια για πρόσθετη διέγερση. Πολλοί δακτύλιοι πέους χρησιμοποιούν δονητή σφαίρας για αυξημένη διέγερση της κλειτορίδας. Οι δονητές σφαίρας λειτουργούν συνήθως με μπαταρίες ρολογιών και έχουν είτε ρυθμιζόμενο επιλογέα είτε έναν ελεγκτή κουμπιού ενσωματωμένο στη βάση τους. Αυτό κάνει τους δονητές σφαίρας πιο διακριτικούς και ευκολότερους στη χρήση όταν ταξιδεύετε από ότι τα αυγά.

Δονούμενα αυγά

Αυτές οι δονήσεις έχουν περίπου το ίδιο γενικό μέγεθος και σχήμα με το μεγάλο αυγό, συνήθως έχουν μήκος περίπου 6 εκ και πλάτος 3 εκ. Όπως και οι αντίστοιχες σφαίρες, οι δονήσεις των αυγών προορίζονται γενικά για εστιασμένη διέγερση – στοχεύοντας σε μία μόνο ερωτογενή ζώνη κάθε φορά. Ενώ οι περισσότεροι δονητές αυγών προορίζονται για εξωτερική διέγερση, υπάρχουν μερικοί που συνοδεύονται από κορδόνια ανάκτησης να μπορούν να χρησιμοποιηθούν και εσωτερικά. Οι δονητές αυγών χρησιμοποιούνται συχνά με μεγαλύτερα σεξουαλικά παιχνίδια, όπως ρεαλιστικούς αυνανιστές και μεγάλους δονητές. Τα αυγά λειτουργούν συνήθως με τυπικές μπαταρίες ΑΑ ή ΑΑΑ και διαθέτουν ξεχωριστό ελεγκτή. Οι δονητές αυγών τείνουν να έχουν περισσότερες λειτουργίες δόνησης και περισσότερη ισχύ από τις σφαίρες.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: