Νέα για τον Πύργο,την Ηλεία,την Πελοπόννησο,τον κόσμο όλο!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020
Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Σελήνη τετράγωνο Δίας (03:52)

Οι θετικές σκέψεις που κάνεις αυτές τις ώρες και η αισιοδοξία που σε καταλαμβάνει αυτές τις ώρες σε ωθούν να κάνεις πράγματα για τους άλλους ανθρώπους με την ελπίδα ότι θα μοιράσεις και σ’ εκείνους λίγο από την αισιοδοξία σου. Είσαι πολύ γενναιόδωρος/η αυτό το διάστημα, τόσο υλικά, όσο και συναισθηματικά και το δείχνεις σε κάθε ευκαιρία. 

Σελήνη σε κενή πορεία από τις 04:52 έως τις 15:20

Παρ’ όλη τη θολή αντίληψη και το χάσμα στην επικοινωνία σήμερα, η μέρα δεν είναι κακή, τουλάχιστον στο μεγαλύτερο μέρος της. Αργότερα μέσα στη μέρα τα συναισθήματα “σκοτεινιάζουν” και αυτό δυσκολεύει σημαντικά την επικοινωνία με τους άλλους ανθρώπους. 

Σελήνη τετράγωνο Πλούτωνας (16:20)

Αυτές τις ώρες αναδύονται δυσάρεστα συναισθήματα, τα οποία ελέγχονται από τη σκέψη σου. Δεν κάνεις ιδιαίτερα χαρούμενες και αισιόδοξες σκέψεις αυτήν την ώρα και αυτό επηρεάζει σημαντικά την ψυχολογία σου. Προσπάθησε να περιορίσεις την αρνητική δραστηριότητα του μυαλού σου, γιατί χαλάς τη διάθεσή σου, χωρίς να υπάρχει κάποιος πραγματικός λόγος. 

Σελήνη τρίγωνο Ήλιος (17:16)

Αυτές τις ώρες η διάθεση είναι εξαιρετική και η επικοινωνία με τα πρόσωπα του πολύ στενού περιβάλλοντος βοηθά σε αυτό. Είναι πιθανό αυτό το διάστημα να τείνεις ή να σου τείνουν χείρα βοηθείας άτομα από το στενό σου κύκλο. Η αλληλεγγύη που υπάρχει γενικότερα τώρα, δίνει μια νότα αισιοδοξίας σε ολόκληρη τη μέρα. 

Σελήνη τετράγωνο Κρόνος (20:45)

Αυτές τις ώρες αναδύονται συναισθήματα απογοήτευσης και μοναξιάς, πολλές φορές χωρίς λόγο. Έχεις την τάση να απομακρύνεσαι από τους ανθρώπους γιατί αισθάνεσαι πως κανένας δεν μπορεί να σε καταλάβει ουσιαστικά. Αυτό δεν είναι αλήθεια, όμως για να το καταλάβεις θα πρέπει να κάνεις υπομονή μέχρι να περάσει αυτή η όψη. 

Σελήνη εξάγωνο Άρης (23:39)

Έχεις διάθεση να δράσεις, να αναλάβεις πρωτοβουλίες και το κάνεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Προσπάθησε μόνο να περιορίσεις την παρόρμηση που σε γεμίζει αυτή η όψη, γιατί είναι πολύ πιθανό να οδηγηθείς σε λάθος επιλογές, εξαιτίας της υπερβολικής αυτοπεποίθησης. 

Οι ευνοημένοι της ημέρας: Κριός, Δίδυμοι, Λέων, Ζυγός, Τοξότης, Υδροχόος του 3ου 10ημέρου και όσοι έχουν ωροσκόπο ή/και πλανήτες κοντά στην 24, την 26 και την 28η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Προσοχή: Τα παρορμητικά (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) του 3ου 10ημέρου και όσοι έχουν ωροσκόπο ή/και πλανήτες κοντά στην 23η και την 26η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Για τους υπόλοιπους του ζωδιακού, η εύνοια των θετικών και η επιρροή των αρνητικών όψεων της Σελήνης εξαρτώνται από τους τομείς που επηρεάζουν στο προσωπικό τους ωροσκόπιο.

Από την Σταυρούλα Καστρίνη.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Κοινοποιήστε το: Διαβάστε Επίσης

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: