Νέα για τον Πύργο,την Ηλεία,την Πελοπόννησο,τον κόσμο όλο!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Συνδεδεµένος, µινιµάλ και άκρως αποδοτικός ο αγροτικός στόλος του μέλλοντος
Συνδεδεµένος, µινιµάλ και άκρως αποδοτικός ο αγροτικός στόλος του μέλλοντος

Συνδεδεµένος, µινιµάλ και άκρως αποδοτικός ο αγροτικός στόλος του μέλλοντος

Πόσο διαφορετικά θα φαίνονται τα µηχανήµατα το 2030; Θα αλλάξει η λειτουργικότητά τους; Ψηφιοποίηση, αποτελεσµατικότητα, βιωσιµότητα, διατήρηση πόρων – πώς µπορούν να συγκεραστούν; Για να απαντηθούν αυτές οι ερωτήσεις, τρεις εταιρείες ενώθηκαν για να σχηµατίσουν το «Circon Agriculture 2030».

 

Το όραµα Circon αποτελείται από µια κινητή µονάδα που µπορεί να χρησιµοποιηθεί για διάφορους ρόλους. Ανάλογα µε τις απαιτήσεις, η µονάδα µπορεί να είναι εξοπλισµένη µε δύο ή τέσσερις ερπύστριες και πίσω άξονες. ∆εδοµένου ότι η συγκοµιδή θα είναι τόσο ευαίσθητη στο χρόνο όσο και σήµερα, η εκδοχή της αλωνιστικής θα εξακολουθεί να είναι αρκετά µεγάλη για να προσφέρει αξιοπρεπή αποτελέσµατα. Παράλληλα,προβλέπεται ότι ένας στόλος από 5 ή 6 αυτόνοµες µονάδες θα αντικαταστήσει ένα από τα σηµερινά µηχανήµατα υψηλής απόδοσης.

 

Το µέγεθος του σµήνους µπορεί να αλλάξει ανάλογα µε την περιοχή που συγκοµίζεται. Το πλαίσιο της κινητής µονάδας είναι σχετικά στενό στα 2,50µ., κάτι που, σύµφωνα µε την οµάδα, επιτρέπει την αυτόνοµη κίνηση σε δηµόσιους δρόµους. Η βασική µονάδα µπορεί επίσης να εξοπλιστεί µε παρελκόµενα όπως χορτοδετικές ή τηλεσκοπικό βραχίονα για τη διαχείριση εργασιών.

Διαβάστε περισσότερα στο profi Οκτωβρίου που κυκλοφορεί το Σάββατο 3 Οκτωβρίου μαζί με την Agrenda

Κοινοποιήστε το: Διαβάστε Επίσης

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: