Νέα για τον Πύργο,την Ηλεία,την Πελοπόννησο,τον κόσμο όλο!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Συγκινήθηκε στον «αέρα» ο Λιάγκας μιλώντας για το διαζύγιό του – Newsbeast
Συγκινήθηκε στον «αέρα» ο Λιάγκας μιλώντας για το διαζύγιό του

Συγκινήθηκε στον «αέρα» ο Λιάγκας μιλώντας για το διαζύγιό του – Newsbeast

Ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις του με τον καλεσμένο του σχετικά με το διαζύγιό του από τη Φαίη Σκορδά

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγα» του ΣΚΑΪ όπου παραχώρησε συνέντευξή.

Η συζήτηση κάποια στιγμή έφτασε στις πρώην συζύγους του ηθοποιού και τα παιδιά του. Μια φράση του Γιώργου Παρτσαλάκη συγκίνησε τον Γιώργο Λιάγκα ο οποίος προχώρησε σε μια εξομολόγηση για τα παιδιά του.

«Έχω εξαιρετικές σχέσεις με τις πρώην συζύγους μου, αλλά όχι πολύ πολιτισμένα πράγματα. Για να φτάσουμε στο σημείο να πονέσουμε τα παιδιά μας σημαίνει ότι υπήρχε πρόβλημα. Και θα πρέπει αυτά τα παιδιά να κατανοήσουν για ποιο λόγο πόνεσαν. Εάν δεν συντρέχει λόγος, είναι όλα καλά και όλα ανθηρά και όλα ωραία, μπαίνει κι ένα ερώτημα “ρε πατέρα, γιατί μου το έκανες αυτό;”…», είπε ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

Τον λόγο πήρε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος είπε φανερά συγκινημένος: «Κοίτα τώρα, με βλέπεις κι έχω συγκινηθεί γιατί με εκφράζει απόλυτα αυτό που είπες. Δεν υπάρχει συνειδητοποιημένος άνθρωπος που έχει χωρίσει κι έχει παιδιά, που να μην αισθάνεται σαν κι εσένα, ότι και να λέμε ρε παιδί μου ότι ο χωρισμός δεν πειράζει, είναι ένας πόνος για τα παιδιά σου μεγάλος. Κι εγώ αισθάνομαι πάντα υπόλογος απέναντι στα παιδιά μου και αισθάνομαι… Εδώ δεν νομίζω να το ξεπεράσω ποτέ».

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: