Νέα για τον Πύργο,την Ηλεία,την Πελοπόννησο,τον κόσμο όλο!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Στο στόχαστρο ένα άτομο για την επίθεση στον Βαρουφάκη – Εντοπίστηκε από κάμερες ασφαλείας – Αγροτικά Νέα,ΟΠΕΚΕΠΕ, Επιδοτήσεις, Eνισχύσεις,Νέοι Γεωργοί
Στο στόχαστρο ένα άτομο για την επίθεση στον Βαρουφάκη - Εντοπίστηκε από κάμερες ασφαλείας

Στο στόχαστρο ένα άτομο για την επίθεση στον Βαρουφάκη – Εντοπίστηκε από κάμερες ασφαλείας – Αγροτικά Νέα,ΟΠΕΚΕΠΕ, Επιδοτήσεις, Eνισχύσεις,Νέοι Γεωργοί

Οι Αρχές βρίσκονται κοντά στην ταυτοποίηση ενός ατόμου για τη χθεσινή επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη, στα Εξάρχεια.

18
SHARES

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, οι αρχές βρίσκονται κοντά στην ταυτοποίηση ενός ατόμου που σχετίζεται με τη χθεσινοβραδυνή επίθεση αγνώστων, στον Γιάνη Βαρουφάκη, έξω από εστιατόριο στα Εξάρχεια.

Οι αστυνομικοί αξιοποίησαν το οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής των Εξαρχείων, και όπως φαίνεται βρίσκονται στα ίχνη ενός ατόμου, ο οποίος φορούσε κουκούλα και μάσκα και σχετίζεται με την επίθεση.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης με ανάρτησή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε νωρίτερα το προσωπικό του Ευαγγελισμού όπου διεκομίσθη μετά το περιστατικό.

Επίσης, δηλώνει ότι τα άτομα που του επιτέθηκαν δεν ήταν αναρχικοί ή μέλη κάποιου κινήματος.

«Μπράβοι της Νύχτας ήταν (και φαινόντουσαν) οι οποίοι επικαλέστηκαν άτσαλα το ψέμα ότι ψήφισα Μνημόνιο. Δεν θα αφήσουμε το παρακράτος και τον υπόκοσμο να μας διχάσει» σημειώνει ο Γ. Βαρουφάκης. Δείτε τις αναρτήσεις του: ‘Ευχαριστώ το συγκινητικό προσωπικό του Ευαγγελισμού. Ευχαριστώ & για τις ευχές (σχεδόν) όλων σας. Τώρα προέχει να μην αποπροσανατολιστεί κανείς: Θρηνούμε τους 57 των Τεμπών. Προστατεύουμε το αυθόρμητο κίνημα των νέων, την ελπίδα ότι η Ελλάδα θα αλλάξει. Ραντεβού στους δρόμους» γράφει ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 και καταλήγει:

«Παρεμπιπτόντως: Δεν ήταν αναρχικοί, αριστεριστές, κομμουνιστές ή νέοι μέλη κανενός κινήματος. Μπράβοι της Νύχτας ήταν (και φαινόντουσαν) οι οποίοι επικαλέστηκαν άτσαλα το ψέμα ότι ψήφισα Μνημόνιο. Δεν θα αφήσουμε το παρακράτος και τον υπόκοσμο να μας διχάσει. Συνεχίζουμε!».

Κοινοποιήστε το:

Διαβάστε Επίσης

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: