Νέα για τον Πύργο,την Ηλεία,την Πελοπόννησο,τον κόσμο όλο!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Στις φυλακές Αγίου Στεφάνου ο Γιώργος Βελισσάρης! | Ειδήσεις – Ηλειακά Νέα, Ειδήσεις και Νέα από την Ηλεία, iliaka nea
Στις φυλακές Αγίου Στεφάνου ο Γιώργος Βελισσάρης! | Ειδήσεις

Στις φυλακές Αγίου Στεφάνου ο Γιώργος Βελισσάρης! | Ειδήσεις – Ηλειακά Νέα, Ειδήσεις και Νέα από την Ηλεία, iliaka nea

ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1996

Στο Κλειστό Κατάστημα Κράτησης στον Αγιο Στέφανο Πατρών βρέθηκε πριν λίγες ημέρες ο γνωστός πατρινός τραγουδιστής Γιώργος Βελισσάρης!

Η παρουσία του βέβαια δεν οφείλετο σε… μπλεξίματα του δημοφιλούς καλλιτέχνη με τον νόμο, αλλά είχε αποκλειστικά καλλιτεχνική υφή. Ο αστέρας του παραδοσιακού τραγουδιού, ήταν το κεντρικό πρόσωπο της συναυλίας αλληλεγγύης που διοργάνωσε η πατρινή αίθουσα ηχογραφήσεων «Orange studio» και η θυγατρική της δισκογραφική εταιρεία «Orange records», με τον Βελισσάρη να συμμετέχει αφιλοκερδώς και ενθουσιωδώς! Και μαζί του οι μουσικοί του συγκροτήματός του, οι οποίοι επίσης έπαιξαν χωρίς αμοιβή.

Οπως ήταν φυσικό, οι τρόφιμοι των φυλακών χάρηκαν με τη ψυχή τους τα τραγούδια και την παρουσία του Γιώργου Βελισσάρη, ενώ το «παρών» έδωσε και η διεύθυνση των φυλακών και η διευθύντρια του 2ου ΣΔΕ (Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας), Αλεξάνδρα Θεοδώρου.

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις – νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr


Κοινοποιήστε το:

Διαβάστε Επίσης

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: