ΝΕΑ & ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΙΑ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Στην εντατική ο θρύλος της μέταλ σκηνής, Ozzy Osbourne – News.gr
Στην εντατική ο θρύλος της μέταλ σκηνής, Ozzy Osbourne – News.gr

Στην εντατική ο θρύλος της μέταλ σκηνής, Ozzy Osbourne – News.gr

Οι φόβοι των γιατρών

Δύσκολες ώρες για τον Ozzy Osbourne και την οικογένειά του. Ο θρύλος της μέταλ σκηνής, νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας μετά από πολυήμερη νοσηλεία από τη γρίπη. Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, λόγω επιπλοκών οι γιατροί έκριναν πως θα έπρεπε να τον παρακολουθούν στη ΜΕΘ, θέλοντας να αποφύγουν το ενδεχόμενο πνευμονίας.

Ο 70χρονος ροκ σταρ των Black Sabbath έχει αναβάλει μια σειρά συναυλιών καθώς έπεσε θύμα της εποχικής γρίπης, η οποία αναφέρθηκε ότι έχει εξελιχθεί σε βρογχίτιδα.

Σύμφωνα με βρετανικά ταμπλόιντ, ο «Πρίγκιπας του Σκότους» διακομίσθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο έπειτα από επιπλοκές, με τους γιατρούς να ανησυχούν πως η βρογχίτιδα θα μπορούσε να εξελιχθεί σε πνευμονία.

«Ο καημένος ο Ozzy, δεν περνάει και τις καλύτερες στιγμές του», ανέφερε μια πηγή, που ήθελε να διατηρήσει την ανωνυμία της ,στην Sun. «Δίνει μάχη με τη γρίπη που το γύρισε σε βρογχίτιδα και ίσως εξελιχθεί σε πνευμονία κάτι που για κάποιον στα 70 μπορεί να αποδειχθεί μοιραίο», συμπλήρωσε. Πριν μερικές ημέρες, η σύζυγός του, Sharon Osbourne είχε ανακοινώσει την εισαγωγή του στο νοσοκομείο.

As some of you may have heard, Ozzy was admitted to hospital following some complications from the flu. His doctors feel this is the best way to get him on a quicker road to recovery. Thanks to everyone for their concern and love.

— Sharon Osbourne (@MrsSOsbourne) 6 Φεβρουαρίου 2019

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: