ΝΕΑ & ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΙΑ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Σταθερός στις αξίες του ο Χαρ.Αντύπας -Επιμένει στην παραίτηση του
ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο Γ.Γ. του Δήμου Πύργου κ. Χάρης Αντύπας;

Σταθερός στις αξίες του ο Χαρ.Αντύπας -Επιμένει στην παραίτηση του

Με  αίτημα  προς τις διοικητικές  υπηρεσίες του Δήμου Πύργου να κοινοποιήσουν το συντομότερο δυνατό την παραίτηση του αρμοδίως,  ώστε  να δημοσιοποιηθεί μέσω ΦΕΚ για να μπορέσει να επανέλθει στην ενεργή δικηγορία  « απαντά» ο παραιτηθείς Γενικός γραμματέας του Δήμου Πύργου Χάρης Αντύπας στην απάνηση του δημάρχου Γαβρ. Λιατσή να το ξανασκεφθεί και να μην επιμείνει στην παραίτησή του, την οποία ο  ίδιος  -ο δήμαρχος – αρνείται να κάνει αποδεκτή.

 

 

Υ.Γ.Στους χαλεπούς  και οικονομικά δύσκολους καιρούς που διανύει η χώρα ,ο Χάρης Αντύπας παραμένει σταθερός στις απόψεις ,τις άξιες,τα πιστεύω και τα ιδανικά του , αρνείται τη ”σίγουρη” θέση του γ.γ. του δήμου Πύργου και τον σταθερό μισθό και επιστρέφει στο επάγγελμά του ,την δικηγορία

Ένας άξιος Πυργιώτης συμπολίτης μας που πρέπει να στηριχτεί από την κοινωνία

Ένα παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας και ειδικά για αυτούς που κατέχουν δημόσια αξιώματα και αποστολή τους είναι (πρέπει) να προστατεύουν τα κοινωνικά και οικονομικά συμφέροντα του απλού πολίτη!

Η επιστολή παραίτησης του Χαρ.Αντύπα

«Σας υποβάλλω την παραίτηση μου από τη θέση από τα καθήκοντα του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Πύργου, καθώς αρνούμαι να συμμετέχω σε έναν Οργανισμό που δεν διαφυλάσσει τα κοινωνικά και οικονομικά συμφέροντα των συνδημοτών μου».

 

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: