Νέα για τον Πύργο,την Ηλεία,την Πελοπόννησο,τον κόσμο όλο!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Στα γραφεία της Superleague 2 ο Σταθάκης – Ηλειακά Νέα, Ειδήσεις και Νέα από την Ηλεία, iliaka nea

Στα γραφεία της Superleague 2 ο Σταθάκης – Ηλειακά Νέα, Ειδήσεις και Νέα από την Ηλεία, iliaka nea

Στην Αθήνα και συγκεκριμένα στα γραφεία της Superleague 2 βρέθηκε σήμερα ο Πέτρος Σταθακης για τη δήλωση συμμετοχής της Παναχαϊκής στο πρωτάθλημα, ενώ είχε και συνομιλία με τον πρόεδρο της διοργανώτριας Λεωνίδα Λεουτσάκο…

Η ανακοίνωση της Παναχαϊκής:

«Μετά την επικύρωση της βαθμολογίας του ειδικού πρωταθλήματος για την άνοδο από τη Γ’ Εθνική στη Superleague 2 και την τυπική άνοδο της Παναχαϊκής στη δεύτερη κατηγορία, την Τετάρτη (3/8) ο Πέτρος Σταθάκης βρέθηκε στα γραφεία της Superleague 2 έπειτα από την επίσημη πρόσκληση της διοργανώτριας για τη δήλωση συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα.

Η ομάδα μας πλήρωσε το παράβολο για τη συμμετοχή της, ενώ ο Πέτρος Σταθάκης είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον πρόεδρο της διοργανώτριας κ. Λεωνίδα Λεουτσάκο.

Μάλιστα σε αυτή την επαφή, ο Πέτρος Σταθάκης εξέφρασε στον πρόεδρο της Λίγκας την αμέριστη συμπαράσταση της Παναχαϊκής με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις που επηρεάζουν άμεσα την ομαλή έναρξη και διεξαγωγή του πρωταθλήματος και κατέστησε σαφές ότι η Παναχαϊκή θα είναι παρούσα οποτεδήποτε της ζητηθεί έμπρακτα στο πλευρό της Λίγκας εκπροσωπώντας επάξια την 3η πόλη της Ελλάδας των 400.000 κατοίκων και τους χιλιάδες οπαδούς της.

Είναι δεδομένο ότι θα είμαστε αρωγοί έτσι ώστε να βοηθήσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο και ειδικότερα τη Superleague 2 να κερδίσει τον σεβασμό και την προσοχή που της αρμόζει”.Περισσότερα:

 '

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: