Νέα για τον Πύργο,την Ηλεία,την Πελοπόννησο,τον κόσμο όλο!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική ΠΥΡΓΟΣ – “ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΛΟΥΝ ΜΕ Τ’ ΑΣΤΡΑ – ΒΡΑΔΙΆ ΝΈΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ” Η θαυμάσια εκδήλωση
ΠΥΡΓΟΣ - "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΛΟΥΝ ΜΕ Τ' ΑΣΤΡΑ - ΒΡΑΔΙΆ ΝΈΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ" Η θαυμάσια εκδήλωση

ΠΥΡΓΟΣ – “ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΛΟΥΝ ΜΕ Τ’ ΑΣΤΡΑ – ΒΡΑΔΙΆ ΝΈΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ” Η θαυμάσια εκδήλωση

Με την παρουσία των δύο διακεκριμένων Αστροφυσικών κ. Σταμάτη Κριμιζή και κ. Διονύση Σιμόπουλου
“ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΛΟΥΝ ΜΕ Τ’ ΑΣΤΡΑ – ΒΡΑΔΙΆ ΝΈΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ”
Η θαυμάσια εκδήλωση που έλαβε χώρα χθες Παρασκευή στο αξιόμαχο 1ο Γυμνάσιο Πύργου

Μια πολύ ωραία εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 15 του ελπιδοφόρου Νοέμβρη, στο χώρο του Θεάτρου του ιστορικού και αξιόμαχου 1ου Γυμνασίου Πύργου.
Η παρουσία δύο διακεκριμένων προσωπικοτήτων λάμπρυνε την όλη εκδήλωση. Ο κ. Αστροφυσικός και μέλος της Ακαδημίας Αθηνών κ. Σταμάτης Κριμιζής και ο επίτιμος Διευθυντής του Ευγενιδείου Πλανηταρίου συμπατριώτης Αστροφυσικός κ. Διονύσης Σιμόπουλος απάντησαν αναλυτικά στις πολύ εύστοχες ερωτήσεις που δέχτηκαν από μαθητές της Αστρονομικής Ομάδας του Σχολείου.
Η όμορφη εκδήλωση άνοιξε με την μαθητική Χορωδία του 1ου Γυμνασίου (φωτό), υπό την διεύθυνση του μουσικού κ. Γιάννη Μποζίκη, που συνόδευσε στο πιάνο.

Ο εγκάρδιους χαιρετισμός από τον Διευθυντή του 1ου Γυμνασίου Πύργου

Αμέσως μετά την ωραία απόδοση τραγουδιών από την μαθητική Χορωδία, το λόγο έλαβε ο ρέκτης Διευθυντής του Σχολείου κ. Γεώργιος Μπίρμπας, ο οποίος απεύθυνε εγκάρδιο χαιρετισμό προς όλους και τόνισε ότι η εν λόγω εκδήλωση είναι αφιερωμένη στις φυσικές επιστήμες.
Ευχαρίστησε θερμά τους διακεκριμένους επιστήμονες κ. Κριμιζή και κ. Σιμόπουλο, καθώς επίσης τους συναδέλφους του Χημικούς και όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης. Ιδιαίτερα ευχαρίστησε τους υπεύθυνους της Ατρονομικής Ομάδας κα Σοφία Μάλεση και κ. Διονύση Μπακόπουλο.

ΑΝΚ

Κοινοποιήστε το: Διαβάστε Επίσης

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: