Νέα για τον Πύργο,την Ηλεία,την Πελοπόννησο,τον κόσμο όλο!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική ΠΥΡΓΟΣ – Συνεχίζεται ο σχεδιασμός για το 1ο Bunga-Bunga Party! – Τι περιλαμβάνει!

ΠΥΡΓΟΣ – Συνεχίζεται ο σχεδιασμός για το 1ο Bunga-Bunga Party! – Τι περιλαμβάνει!

Το πρώτο Bunga-Bunga Party στον Πύργο βρίσκεται στο τελικό στάδιο σχεδιασμού! Oι διοργανωτές είναι αισιόδοξοι πως όλα θα είναι έτοιμα με πιο πιθανή ημερομηνία  το τελευταίο Σαββάτο του Αυγούστου 31/8 ή το αμέσως επόμενο δηλ.  7/9

Ο …σχεδιασμός για το πρώτο Bunga-Bunga Party στον Πύργο βρίσκεται στο τελικό του στάδιο και πλέον έρχεται η ”δύσκολη” επόμενη φάση της υλοποίησης του (κατόπιν συμφωνίας – εδώ βρίσκονται οι μεγαλύτερες δυσκολίες  – και έγκρισης  από το  νέο επικεφαλής πλέον…)

Στόχος των εμπνευστών-διοργανωτών  – είναι να αποτελέσει σημείο αναφοράς στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης και ταυτόχρονα  του νομού και να σημοτοδοτήσει τη …”Νέα Τάξη Πραγμάτων”  ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ που έρχεται !

Μιλώντας με έναn εκ των εμπνευστών -που έχει δώσει τα χεριά και αναλαμβάνει έμμισθη θέση – μας εκμυστηρεύτηκε πως  από τι στιγμή που   «…οι Πυργιώτες είδαν τι σημαίνει ανοικτό διώροφο λεωφορείο»… ήρθε η ώρα να αναβαθμιστούν και πολιτιστικά!

Μάλιστα επισημαίνει μεταξύ άλλων πως ”…οι Πυργιώτες θα μάθουν (και θα γευτούν)  τι σημαίνει Σαμπάνια Moet & Chandon και Dom Pérignon.

 

 

 

 

 

Το διώροφο !

Μια σκέψη που έχει πέσει στο τραπέζι είναι να χρησιμοποιηθεί και  το διώροφο ανοιχτό λεωφορείο με φαντασμαγορικό τρόπο! που θα βαφεί ανάλογα για την περίσταση!

 

Στον πάνω -ανοιχτό – όροφο θα επιβιβαστούν καλλίγραμμες χορεύτριες της σάμπα οι οποίες θα λικνίζονται υπό τους ήχους ξένων και Ελληνικών τραγουδιών που θα επιμεληθεί γνωστός DJ! ενώ η σαμπάνια θα ρέει άφθονη…όπως και ο ιδρώτας και η λίμπιντο όλων!

Μάλιστα υπάρχει επικοινωνία με εταιρία κατασκευής προφυλακτικών ώστε να διαθέσει δωρεάν ποσότητα των προϊόντων της – για διαφημιστικούς λόγους ως χορηγία – προφυλακτικά τα οποία θα μοιράζουν τα κορίτσια από το διώροφο στο πλήθος του  κόσμου που θα καταφτάσει στην πόλη από όλη την Ελλάδα!με όλα τα μέσα!

Πιθανότατα να λειτουργήσει και το αεροδρόμιο της Ανδραβίδας ως πολιτικό εκείνη την ήμερα ειδικά για την περίσταση- Η ΠΟΛΗ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΑΠΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ!

 

Το δρομολόγιο που θα κάνει το λεωφορείο θα είναι επί του πεζόδρομου της 28ης Οκτωβρίου προς τα δικαστήρια.

Άγνωστο είναι αν θα κάνει και τον κύκλο της πόλης ή αν θα έρθει με την… όπισθεν πάλι πίσω το ίδιο δρομολόγιο καθώς οι αρτίστες της σάμπα θα λικνίζουν τα καλλίγραμμα κορμιά και οπίσθια τους…

 

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: