Νέα για τον Πύργο,την Ηλεία,την Πελοπόννησο,τον κόσμο όλο!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Πύργος: Στις 16 Δεκεμβρίου η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου – Ηλειακά Νέα, Ειδήσεις και Νέα από την Ηλεία, iliaka nea
Πύργος: Στις 16 Δεκεμβρίου η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου

Πύργος: Στις 16 Δεκεμβρίου η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου – Ηλειακά Νέα, Ειδήσεις και Νέα από την Ηλεία, iliaka nea

Στα χριστουγεννιάτικα «ντύθηκε» η πόλη του Πύργου, προσφέροντας μια νότα αισιοδοξίας και ελπίδας τις άγιες ημέρες που έρχονται.

Ηδη δρόμοι κεντρικά σημεία της πόλης «φωτίστηκαν» με  πολύχρωμε γιρλάντες, ενώ από τον  Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού ολοκληρώνεται ο εορταστικός διάκοσμος σε όλο το εύρος του δήμου Πύργου. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΔΟΠΠ Χάρη Μικελόπουλο, η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία του Πύργου θα πραγματοποιηθεί στις 16 Δεκεμβρίου, ενώ το εορταστικό πρόγραμμα, που θα περιλαμβάνει θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες, θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν και στα μεγάλα χωριά όπως το Βούναργο, το Καράτουλα και το Επιτάλιο. Παράλληλα, από τις 22 Δεκεμβρίου έως τις 3 Ιανουαρίου θα λειτουργεί και το «Μαγικό Εργοστάσιο» στο πάρκο Ξυστρή, με καθημερινές δράσεις και bazaar από σχολεία και συλλόγους της περιοχής.

 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr


Κοινοποιήστε το:

Διαβάστε Επίσης

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: