Νέα για τον Πύργο,την Ηλεία,την Πελοπόννησο,τον κόσμο όλο!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Πύργος – Πάρκο Ξυστρή: Συνδυάζοντας χαρά γέλιο και εκπαίδευση!

Πύργος – Πάρκο Ξυστρή: Συνδυάζοντας χαρά γέλιο και εκπαίδευση!

Μια εκδήλωση που θα σηματοδοτήσει τον νέο κύκλο στον πολιτισμό της πόλης και της διαδραστικής επίδρασης των θεατών!

Μια πολύ όμορφη εκδήλωση για μικρούς αλλά και μεγάλους έλαβε χώρα στο Πάρκο Ξυστρή όπου παραβρέθηκε ο Γερμανός συγγραφέας Γίργκεν Μπανσέρους μαζί με τον διάσημο ντετέκτιβ Κλουζ!

Ζωντάνεψε το Πάρκο Ξυστρή!

Το χαμόγελο και η ζωντάνια ήταν το κυρίαρχο στοιχείο που χαρακτήρισε την εκδήλωση στο θεματικό Πάρκο Ξυστρή στον Πύργο!

Ανδρέας Αλεξόπουλος πρόεδρος ΔΕΠ ΑΕ ΟΤΑ

Τα παιδιά των σχολείων από το 1ο Δ. Σχ. Πύργου, 6ο Δ. Σχ. Πύργου, 7ο Δ. Σχ. Πύργου και Δημοτικό Σχολείο Επιταλίου φορώντας κίτρινα καπελάκια του ντεντέκτιβ Κλούζ!όπως βλέπετε και στις φωτό συνδύασαν εκδρομή στο ΠΆΡΚΟ!,εκπαίδευση για διασκέδαση!

Όλα αυτά ”απαιτούσαν εκ μέρους τους αυξημένη παρατηρητικότητα, ορθή αντίληψη, καλή μνήμη, ένστικτο, φαντασία, μα πάνω απ’ όλα διάθεση για παιχνίδι ώστε να βοηθήσουν τον Κλουζ να λύσει την υπόθεση!

Στο τέλος των εκδηλώσεων, ο συγγραφέας υπέγραψε βιβλία στους μικρούς αναγνώστες και επίδοξους ντετέκτιβ.

Ο Γερμανός συγγραφέας κ. Γίργκεν Μπανσέρους ,ο αντιδήμαρχος κ.Γιάννης Παπαδημητρίου και ο πρόεδρος της ΔΕΠ.ΑΕ.ΟΤΑ κ.Ανδρέας Αλεξόπουλος και η διερμηνέας του συγγραφέα

Παρόν στην εκδήλωση ήταν ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Πύργου κ.Ανδρέας Αλεξόπουλος, ο αντιδήμαρχος οικονομικών κ,Γιάννης Παπαδημητρίου

Λίγα λόγια για τον Γίργκεν Μπανσέρους
Ο Γίργκεν Μπανσέρους γεννήθηκε το 1949 στο Ρέμσαϊντ και ήθελε να γίνει πιανίστας.

Στο μεταξύ όμως άρχισε να γράφει πολύ επιτυχημένα παιδικά κι εφηβικά βιβλία. Δεν στενοχωριέται λοιπόν καθόλου που δεν τα κατάφερε να γίνει πιανίστας.

Ζει με τη γυναίκα του και τα δυο τους παιδιά στην περιοχή της Ρουρ.

Η σειρά του Μια υπόθεση για τον ντετέκτιβ Κλουζ έχει μεταφραστεί σε 21 γλώσσες και έχει πουλήσει πάνω από 2.000.000 αντίτυπα.

Το 2010 τιμήθηκε για το έργο του με το βραβείο Annette-von-Droste-Hülshoff. Κυκλοφορούν στα ελληνικά 27 βιβλία με πρωταγωνιστή τον ντετέκτιβ Κλουζ.

Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019

Το χαμόγελο και η ζωντάνια είναι το κυρίαρχο στοιχείο που χαρακτηρίζει την εκδήλωση στο θεματικό Πάρκο Ξυστρή στον Πύργο!

Τα παιδιά των σχολείων φορώντας κίτρινα καπελάκια του ντεντέκτιβ Κλούζ!όπως βλέπετε διασκεδάζουν και εκπαιδεύονται ταυτόχρονα!

Νεότερα σε λίγο

Κοινοποιήστε το: Διαβάστε Επίσης

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: