Νέα για τον Πύργο,την Ηλεία,την Πελοπόννησο,τον κόσμο όλο!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική ΠΥΡΓΟΣ – Μαγική βραδιά στον Πεζόδρομο του Αρχαιολογικού Μουσείου Πύργου
ΠΥΡΓΟΣ - Μαγική βραδιά στον Πεζόδρομο του Αρχαιολογικού Μουσείου Πύργου

ΠΥΡΓΟΣ – Μαγική βραδιά στον Πεζόδρομο του Αρχαιολογικού Μουσείου Πύργου

Η Συναυλία έγινε στον Πεζόδρομο του Αρχαιολογικού Μουσείου Πύργου, υπό την αιγίδα του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Πύργου.

ΜΑΓΕΨΕ Ο ΗΧΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΠΕΤΑΣ ΚΑΙ Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΤΟΥ ΠΙΑΝΟΥ
Η αποψινή υπέροχη Συναυλία μπροστά στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πύργου, για την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο

Μια υπέροχη μουσική βραδιά απόλαυσε το κοινό του Πύργου, με τρομπέτα και πιάνο, που διοργάνωσε ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Πύργου, με τον Ανδρέα Πολυζωγόπουλο και τον Χρήστο Τσατσαμπά, δύο σημαντικές καλλιτεχνικές φυσιογνωμίες του τόπου μας.
Η εν λόγω Συναυλία ήταν ενταγμένη στο πλαίσιο του εορτασμού της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου και έλαβε χώρα την Παρασκευή 16 Αυγούστου στις 9.30 μ.μ. στον πεζόδρομο μπροστά στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πύργου.
Ήταν μια μαγική βραδιά υπό τον ήχο της τρομπέτας και την αισθητική απόλαυση του πιάνου.
Τα δύο μουσικά ταλέντα του τόπου μας ξεκίνησαν με γνωστές συνθέσεις των Μίκη Θεοδωράκη και Μάνου Χατζιδάκι, καθώς και της ελληνικής παράδοσης. Επίσης απέδωσαν διάφορες μελωδίες και με δική τους διασκευή, για να κλείσουν το πρόγραμμά τους με την θρυλική “”Μισιρλού”” αποσπώντας τα θερμά χειροκροτήματα του κοινού.
Στο τέλος ο κ. Χρήστος Τσατσαμπάς ευχαρίστησε τους διοργανωτές και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο κ. Γαβρίλη Λιατσή και τον Αντιπρόεδρο του Οργανισμού κ. Νίκο Λαϊνόπουλο, οι οποίοι παρέστησαν, τον δε δεύτερο αποκάλεσε χαρακτηριστικά ως Μαραθωνοδρόμο του Πολιτισμού.
Παρέστησαν επίσης ο εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνος Πύργου π. Νικόλαος Κατσηδήμας, ο Αντιδήμαρχος Πύργου κ. Παναγιώτης Μπόμπορης κ.ά.

ANK

(Δημοσιογράφος Αντρέας Αυγ. Καπογιάννης – ΑΝΚ — με Ρεπορτάζ και Βιντεοκάλυψη)

Κοινοποιήστε το: Διαβάστε Επίσης

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: