Νέα για τον Πύργο,την Ηλεία,την Πελοπόννησο,τον κόσμο όλο!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική ΠΥΡΓΟΣ – Γιορτάστηκε με Δοξολογία ο Προστάτης του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας Άγιος Αρτέμιος και η “Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας”
ΠΥΡΓΟΣ - Γιορτάστηκε με Δοξολογία ο Προστάτης του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας Άγιος Αρτέμιος και η "Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας"

ΠΥΡΓΟΣ – Γιορτάστηκε με Δοξολογία ο Προστάτης του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας Άγιος Αρτέμιος και η “Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας”

Σήμερα εορτή του Αγίου Αρτεμίου έλαβαν χώρα εκδηλώσεις και στον Πύργο, για τον Προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς επίσης και για την “Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας”.
Στον Μητροπολιτικό Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Πύργου τελέστηκε στις 10 το πρωί Δοξολογία, στην οποία χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ηλείας κ. Γερμανός συνεπικουρούμενος από τον ιερέα π. Γεώργιο Άλεξ. Αναγνωστόπουλο. Ακολούθως ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Ηλείας κ. Γεώργιος Κατσίμπαλης διάβασε το επετειακό μήνυμα του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.
Μετά το πέρας της Δοξολογίας παρατέθηκε μικρή δεξίωση, που δόθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο της πόλης του Πύργου.
Στις εκδηλώσεις παρέστησαν πλήθος κόσμου, καθώς επίσης οι πολιτικές, αστυνομικές και στρατιωτικές αρχές του τόπου μας.
Παρέστησαν οι Βουλευτές Ηλείας κ. Ανδρέας Νικολακόπουλο, κ. Διονύσιος Καλαματιανός και κ. Μιχάλης Κατρίνης, ο Δήμαρχος Πύργου κ. Τάκης Αντωνακόπουλος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Πύργου κ. Νώντας Κυριαζής, οι Αντιδήμαρχοι Πύργου κ. Μαρίνος Αχτύπης, κ. Νίκος Κοτσώνης και κ. Γιάννης Παπαδημητρίου, ο Αντιδήμαρχος Πηνειού κ. Σπύρος Βασιλείου, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αρχαίας Ολυμπίας και Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κ. Νίκος Μαρούντας.
Επίσης παρέστησαν ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου και Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας κ. Κώστας Νικολούτσος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος της ΠΔΕ και Βοηθός Περιφερειάρχη σε θέματα Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού κ. Δημήτρης Γεωργ. Νικολακόπουλος, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας κ. Ηλίας Παναγούλης και το μέλος του Δ.Σ. κ. Γρηγόρης Κατσώλης, ο Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου Πύργου κ. Μπάμπης Καραντώνης.
Επίσης παρέστησαν ο πρώην Αντιδήμαρχος Πύργου κ. Νίκος Κόκκαλης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Ν. Ηλείας κ. Γεώργιος Σταματόπουλος, ο κ. Κώστας Πέππας εκ μέρους του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας κ. Κωνσταντίνος Φλεντούρης και το μέλος του Δ.Σ. κ. Γεώργιος Παπαγιάννης, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας κ. Ανδρέας Γιατράς, από την δημοτική παράταξη “Αναγένεσις Πύργου”, ο εκπρόσωπός της κ. Αγαθοκλής Κωτσάκης κ.ά.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας ταξίαρχος κ. Απόστολος Μαρτζάκλης, με επιτελικούς αξιωματικούς και άλλους εκ του προσωπικού, με Διοικητές και αξιωματικούς από την 117 Π.Μ. Ανδραβίδας και της ΣΕΤΤΗΛ Πύργου, στη Δοξολογία που έλαβε χώρα σήμερα Κυριακή 20 Οκτωβρίου, στον Μητροπολιτικό Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Πύργου, για την εορτή του Αγίου Αρτεμίου.

(ΡΕΠΟΡΤΑΖ του ΑΝΚ)

Κοινοποιήστε το: Διαβάστε Επίσης

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: