Νέα για τον Πύργο,την Ηλεία,την Πελοπόννησο,τον κόσμο όλο!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Πτωτικές οι πωλήσεις καινούργιων οχημάτων τον Ιούλιο 2020 – Newsbeast – Auto-moto-Νέα για Auto-moto,αθλητικά,Νέα και ειδήσεις live,news,Ειδήσεις νέα για το αυτοκίνητο και τις μηχανές. Εξελίξεις για βενζίνη,diesel,υβριδικά,Formula1,Αυτοκίνητο,Auto
H Automotivo A.E.B.E. δωρίζει ιατρικές μάσκες στο ΕΚΑΒ – Newsbeast - Auto-moto-Νέα για Auto-moto,αθλητικά,Νέα και ειδήσεις live,news,Ειδήσεις νέα για το αυτοκίνητο και τις μηχανές. Εξελίξεις για βενζίνη,diesel,υβριδικά,Formula1,Αυτοκίνητο,Auto

Πτωτικές οι πωλήσεις καινούργιων οχημάτων τον Ιούλιο 2020 – Newsbeast – Auto-moto-Νέα για Auto-moto,αθλητικά,Νέα και ειδήσεις live,news,Ειδήσεις νέα για το αυτοκίνητο και τις μηχανές. Εξελίξεις για βενζίνη,diesel,υβριδικά,Formula1,Αυτοκίνητο,Auto

Οι πωλήσεις καινούριων αυτοκινήτων του περασμένου Ιουλίου, ήταν και πάλι πτωτικές (- 18.8%) σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό Ιούλιο, ωστόσο ο ρυθμός της πτώσης έχει σαφώς μειωθεί, επηρεάζοντας και το σύνολο του πρώτου 7μηνου που πλέον υστερεί κατά 40,4 % σε σχέση με αυτό του 2019.

Ο Ιούλιος επίσης εμφάνισε τρομακτική αύξηση (+ 425%) στις πωλήσεις καινούριων λεωφορείων, ενώ η πτώση των πωλήσεων στα δίκυκλα συνεχίζεται με το 7μηνο να υστερεί κατά 15,5% σε σχέση με αυτό του 2019.

Έτσι, με βάση τα πρωτογενή στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και την επεξεργασία του ΣΕΑΑ οι ταξινομήσεις καινούργιων οχημάτων τον περασμένο μήνα, έχουν ως εξής:

Όσον αφορά τις κατηγορίες, αυτή των σούπερ μίνι εξακολουθεί να μειώνεται, σε αντίθεση με αυτή των SUV (κυρίως Β & C) που διατηρεί την έντονη αυξητική της τάση.

Σύμφωνα με πρώτους υπολογισμούς, η πρόοδος στα segments επιβατικώνκαι στην κατανομή ανά καύσιμο, ως τον Ιούλιο, έχει ως εξής:

Στο είδος καυσίμου, η βενζίνη και το πετρέλαιο χάνουν σημαντικό ποσοστό, από τα υβριδικά και από τα οχήματα φυσικού αερίου, με τον αντίστοιχο πίνακα να διαμορφώνεται ως εξής:

Τέλος, σε επίπεδο ΕΕ, με βάση τα στοιχεία του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Κατασκευαστών Αυτοκινήτων (www.acea.be), η αγορά των επιβατικών κινήθηκε ως και τον Ιούνιο κινήθηκε ως εξής:

Νίκος Τσάδαρης

Post Views: 2

Κοινοποιήστε το: Διαβάστε Επίσης (function(d, s, id) {ntt var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];ntt if (d.getElementById(id)) return;ntt js = d.createElement(s); js.id = id;ntt js.src = “//connect.facebook.net/el/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5&appId=1612081092370131″;ntt fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);ntt}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));n”,”connect_hash”:”e4ebb5024c14ba4cc07dc030508553a5″}]; /* ]]> */

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: