Νέα για τον Πύργο,την Ηλεία,την Πελοπόννησο,τον κόσμο όλο!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Πως είναι αυτή την στιγμή η Λεωοφόρος; – 24Sport.gr
Πως είναι αυτή την στιγμή η Λεωοφόρος;

Πως είναι αυτή την στιγμή η Λεωοφόρος; – 24Sport.gr

70

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Όλα τα δεδομένα για το ιστορικό γήπεδο ενόψει του ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η περιήγηση μας στο γήπεδο της Λεωφόρου ξεκίνησε  από την κεντρική είσοδο της Θύρας 11. Πατήσαμε κάθε σπιθαμή του αγωνιστικού χώρου  του «Απ. Νικολαϊδης» και οι διαπιστώσεις μας είναι οι εξής:

-Το χορτάρι μπροστά στις δυο εστίες είναι σε πολύ καλή κατάσταση , όπως και στο μεγαλύτερο μέρος του γηπέδου.

-Στο μοναδικό σημείο που υπάρχει πρόβλημα είναι κατά μήκος των δύο πάγκων και σε πλάτος περίπου δύο μέτρων. Εκεί το χόρτο δεν είναι σε τόσο καλή κατάσταση, κάτι που αποτελούσε ανέκαθεν πρόβλημα επειδή το συγκεκριμένο σημείο δεν το βλέπει ο ήλιος.

  • Έχουν ήδη γίνει ενέργειες για να βελτιωθεί το συγκεκριμένο κομμάτι του χλοοτάπητα (αφαιρέθηκε ένα μικρό μέρος του καλύμματος του σκέπαστρου, πάνω από την Θύρα 10 και 9, ώστε δηλαδή να μπει όσο περισσότερος ήλιος γίνεται) και τα βελτιωτικά έργα συνεχίζονται. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να μπουν μικρά μπαλώματα με χόρτο, για να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η κατάσταση του.

-Στο διάστημα της παρουσίας μας γινόντουσαν εργασίες στους πάγκους (τοποθετήσεις πλέξι γκλας και καινούργια καθίσματα).

  • Η συνολική εικόνα του αγωνιστικού χώρου είναι αρκετά ικανοποιητική και έχει να κάνει με το γεγονός ότι τα τελευταία δύο χρόνια οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη δεν το έχουν αφήσει ούτε στιγμή απεριποίητο. Άλλωστε  από την αρχή της φετινής σεζόν αγωνίζονταν τόσο η Κ-19 του Παναθηναϊκού όσο και η Κ-17 της ομάδας ενώ έπαιζε και Εθνική Νέων.

Σε περίπτωση που υπάρξει βροχόπτωση τις επόμενες μέρες οι άνθρωποι που επιμελούνται τον αγωνιστικό χώρο θα τον σκεπάσουν με ένα ειδικό προστατευτικό κάλυμμα.

Το «φρεσκάρισμα» των γραμμών θα γίνει ανήμερα του αγώνα, για να μην υπάρξει πρόβλημα σε περίπτωση βροχόπτωσης.

πηγή: panathinaikoskosmos.com

Original article: Πως είναι αυτή την στιγμή η Λεωοφόρος;.

Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: