Νέα για τον Πύργο,την Ηλεία,την Πελοπόννησο,τον κόσμο όλο!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΔΙΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ - ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ
Αρχική pi-Ισχυρές στρατιωτικές δυνάμεις συγκεντρώνει η ΠΓΔΜ στα σύνορα με την Ελλάδα μετά τη συμφωνία για το όνομα

pi-Ισχυρές στρατιωτικές δυνάμεις συγκεντρώνει η ΠΓΔΜ στα σύνορα με την Ελλάδα μετά τη συμφωνία για το όνομα

Το σύνολο σχεδόν των στρατιωτικών τους δυνάμεων συγκεντρώνουν στα σύνορα τους με την Ελλάδα τα Σκόπια, λίγες ώρες μετά τη συμφωνία μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Ζόραν Ζάεφ για την ονομασία.

Η εμφάνιση ισχυρής δύναμης τουλάχιστον 10 στρατιωτών φαίνεται να επιβεβαιώνει τα χειρότερα σενάρια, δηλαδή ότι η επίτευξη συμφωνίας για το όνομα θα έδινε το πράσινο φως να βάλει η γειτονική χώρα σε εφαρμογή τα επεκτατικά της σχέδια εναντίον της Ελλάδας.

Την εμφάνιση τους έκαναν παράλληλα ισχυρές δυνάμεις του Πολεμικού Ναυτικού των Σκοπίων στη Μεγάλη Πρέσπα, ωστόσο το υπουργείο Άμυνας διέψευσε το γεγονός, τονίζοντας πως πρόκειται για σκοπιανούς ψαράδες που βγήκαν όπως κάθε μέρα να απλώσουν δίχτυα και να ρίξουν παραγάδι.

Σε επιφυλακή οι σκοπιανές ειδικές δυνάμεις

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, στα σύνορα με τα Σκόπια σπεύδει αυτή την ώρα επίλεκτη δύναμη της Χρυσής Αυγής, με παραδοσιακές πανοπλίες και αρχαιοελληνικά σπαθιά που προμηθεύτηκαν από Τζάμπο κοντά στα ελληνοσκοπιανά σύνορα, με κόστος μόλις 19.99 ευρώ, τιμή η οποία σύμφωνα με τον αρχηγό της ελληνικής δύναμης, είναι πραγματική ευκαιρία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος, στόχος της επίλεκτης δύναμης είναι, αφού εισβάλλει στη γειτονική χώρα, να φουλάρει το βανάκι με φτηνή βενζίνη και μια που θα βρίσκεται εκεί να προμηθευτεί απορρυπαντικά και χαρτικά που χρειάζεται το κόμμα στην Αθήνα.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: