Νέα για τον Πύργο,την Ηλεία,την Πελοπόννησο,τον κόσμο όλο!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Πάτρα: Συνάντηση και αίτημα χορήγησης υγειονομικού υλικού στο ΚΕΤΧ από την 6η ΥΠΕ | Ειδήσεις – Πατρα νεα – Ηλειακά Νέα, Ειδήσεις και Νέα από την Ηλεία, iliaka nea
ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1996

Πάτρα: Συνάντηση και αίτημα χορήγησης υγειονομικού υλικού στο ΚΕΤΧ από την 6η ΥΠΕ | Ειδήσεις – Πατρα νεα – Ηλειακά Νέα, Ειδήσεις και Νέα από την Ηλεία, iliaka nea

Αντιπροσωπεία του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Υπαλλήλων ΓΕΣ Αχαΐας, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Κούκο Τρύφωνα, τον Αντιπρόεδρο Κόγκα Απόστολο και τον Ταμία Ασημακόπουλο Βασίλη, επισκέφθηκαν στα γραφεία της Διοίκησης της 6ης ΥΠΕ τον Διοικητή της Γιάννη Καρβέλη και αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά και συζήτησαν θέματα συνεργασίας για την αντιμετώπιση του νέου κύματος της μετάλλαξης ‘Ομικρον του κορονοϊού, που πλήττει την περιοχή και τη χώρα μας.

Ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ, γνωρίζοντας τις πολλαπλές ανάγκες που υφίστανται μέσα στην στρατιωτική κοινότητα της περιοχής μας, διαβεβαίωσε τα μέλη του Δ.Σ. ότι η 6η ΥΠΕ θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες του Σωματείου για την προάσπιση της ατομικής και συλλογικής υγείας του προσωπικού με τη χορήγηση ποικιλίας υγειονομικού υλικού (προστατευτικές μάσκες, γάντια, στολές υψηλής προστασίας, αντισηπτικά σκευάσματα κ.ά.), όπως έπραξε πολλές φορές και στις προηγούμενες φάσεις της πανδημίας. Το υλικό που θα χορηγηθεί θα διανεμηθεί άμεσα στο πολιτικό και στρατιωτικό προσωπικό του στρατοπέδου, καθώς και στους κληρωτούς, με τη φροντίδα του Σωματείου.

Όπως είναι γνωστό, το Σωματείο μας εκπροσωπεί το πολιτικό προσωπικό που υπηρετεί σε στρατιωτικές μονάδες της περιοχής μας: στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεχνικού (ΚΕΤΧ), στη Στρατολογική Υπηρεσία Δυτ. Ελλάδας (ΣΥΔΕ), στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Πατρών (ΛΑΦΠ), στην 76η Μονάδα Επιστράτευσης (76 ΜΕ) και στο 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων (2/39 ΣΕ).

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η περιοχή μας εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, η χρήση προστατευτικών μέσων για τους εργαζόμενους σε πολυπληθείς κοινότητες, όπως είναι οι Ένοπλες Δυνάμεις, είναι απολύτως αναγκαία και συμβάλλει στον περιορισμό της διασποράς της νόσου του κορωνοϊού. Είναι γεγονός ότι, χάρις στην ένταση των προσπαθειών μας, τον καθημερινό αγώνα όλου του προσωπικού και το υγειονομικό υλικό που μας χορηγήθηκε από πολλές υπηρεσίες, φορείς και εταιρείες, οδηγηθήκαμε στο ευχάριστο γεγονός να ελαχιστοποιηθούν τα κρούσματα κορονοϊού στο στρατόπεδο.

Στο κλείσιμο της συνάντησης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Τρύφων Κούκος, παρέδωσε στον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ αναμνηστικά επιτραπέζια ημερολόγια για το 2022 του Σωματείου μας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις – νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr


Κοινοποιήστε το:

Διαβάστε Επίσης

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: