Νέα για τον Πύργο,την Ηλεία,την Πελοπόννησο,τον κόσμο όλο!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Πατέρας της 28χρονης Ελπίδας: «Το κοριτσάκι μου θα το πάρω στο κουτί, τεμαχισμένο…» [βίντεο]
Πατέρας της 28χρονης Ελπίδας: «Το κοριτσάκι μου θα το πάρω στο κουτί, τεμαχισμένο…» [βίντεο]

Πατέρας της 28χρονης Ελπίδας: «Το κοριτσάκι μου θα το πάρω στο κουτί, τεμαχισμένο…» [βίντεο]

Συγκλονισμένος ο πατέρας μιας 28χρονης αγνοούμενης περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η οικογένειά του μετά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη. Όπως είπε ο ίδιος έχει χάσει τις ελπίδες του να τη βρει ζωντανή και, όπως δήλωσε, “το κοριτσάκι μου θα το πάρω στο κουτί, τεμαχισμένο…”.

“Δεν έχω καμία ενημέρωση, είμαι στο περίμενε. Θα μου τηλεφωνήσουν από την αστυνομία. Δώσαμε δείγματα DNA. Έχουν χαθεί οι ελπίδες να βρω ζωντανό το παιδί μου” είπε στο ΟΡΕΝ ο πατέρας της 28χρονης η οποία ήταν τεταρτοετής φοιτήτρια στο ΑΠΘ.

Με αφορμή το γεγονός ότι έχει άλλα δύο παιδιά, δύο αγόρια, τα οποία έμεναν με την 28χρονη αδερφή τους, ο τραγικός πατέρας είπε “θα ανοίξουν την πόρτα να μπουν μέσα, θα ανοίξουν την ντουλάπα και θα δουν τα ρούχα της αδερφής τους. Δεν εύχομαι ένα τέτοιο συναίσθημα ούτε στον χειρότερο εχθρό μου”.

“Το κορίτσι μου το ανέθρεψα με τις καλύτερες προοπτικές, όχι να μου το σκοτώσει οποιοσδήποτε αλήτης. Τι να μου πείτε. Δίνω κουράγιο στον εαυτό μου για να στηρίξω την οικογένεια. Θα έρθει το Πάσχα και θα έχω σερβίτσιο στο τραπέζι άδειο και την καρέκλα της” πρόσθεσε ο τραγικός πατέρας.

Αναφερόμενος, δε, στη διαδικασία που περιμένουν να ολοκληρωθεί είπε “όσοι έχουν ταυτοποιηθεί, θα πάρει ο καθένας το δικό του άτομο στο κουτί, διότι επιζών δεν υπάρχει πια”.

Συγκλονίζει ο πατέρας της 28χρονης Ελπίδας: "Το κοριτσάκι μου θα το πάρω στο κουτί, τεμαχισμένο…" [βίντεο] - εικόνα 2

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: