ΝΕΑ & ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΙΑ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Παρέμβαση αναρχικών στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ3 για τον Κουφοντίνα – News.gr
Παρέμβαση αναρχικών στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ3 για τον Κουφοντίνα – News.gr

Παρέμβαση αναρχικών στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ3 για τον Κουφοντίνα – News.gr

Διάβασαν κείμενο συμπαράστασης στον «αέρα»

Ομάδα αναρχικών προχώρησε σε παρέμβαση στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ3, ως ένδειξη αλληλεγγύης στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Μάλιστα ανάρτησαν σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου κείμενο όπου εξηγούν τους λόγους της παρέμβασής τους, το οποίο και διάβασαν στον «αέρα» του δελτίου ειδήσεων του ραδιοφωνικού σταθμού ενώ πέταξαν και τρικάκια.

Απόσπασμα από την ανακοίνωση που υπογράφει η «Συνέλευση Αναρχικών Ενάντια στην Κοινωνική Μηχανή»:

«Σήμερα πραγματοποιήθηκε παρέμβαση στο δελτίο ειδήσεων του ραδιοφώνου της ΕΡΤ3, ως ένδειξη αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Δ. Κουφοντίνα. Πετάχτηκαν τρικάκια και διάβαστηκε το παρακάτω κείμενο:

ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ που βρίσκεται σε απεργία πείνας από 2/5, με αίτημα του τη χορήγηση της έβδομης τακτικής άδειας του.

Στις 27 Φεβρουαρίου το συμβούλιο πλημμελειοδικών Βόλου μετά την αρχική απόρριψη από τον εισαγγελέα της φυλακής, απέρριψε το αίτημα για τη χορήγηση της έβδομης τακτικής άδειας του Δ. Κουφοντίνα (να σημειωθεί εδώ, ότι δικαιούνταν άδεια από το 2010, παρόλα αυτά τα αιτήματα του είχαν απορριφθεί μέχρι και το καλοκαίρι του 2018, οπού και έκανε απεργία πείνας για να καταφέρει να πάρει κάποιες ολιγοήμερες άδειες) .

Η εκδικητική «μανία», με την οποία το κράτος μεταχειρίζεται τόσα χρόνια τον επαναστάτη, είναι αποτέλσμα τόσο της δράσης του ως μέλος της επαναστατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη, αλλά κυρίως λόγω των επιλογών του ολά αυτά τα χρόνια που βρίσκεται αιχμάλωτος στα χέρια του κράτους ( ανάληψη ευθύνης για την συμμετοχή, άρνηση δήλωσης μετάνοιας, συμμετοχή στους αγώνες που διεξήχθησαν μέσα στη φυλακή). Με την στάση του αυτή, καταδυκνύει πως ο εγκλεισμός, η απομόνωση, η λάσπη του δημοσιογραφικού οχετού, το καθεστώς εξαίρεσης και καθετί που μπορεί να εφευρεθεί και να χρησιμοποιηθεί από την εξουσία δεν είναι αρκετό να λυγίσει έναν επαναστάτη.

ΠΟΡΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 19:00 ΚΑΜΑΡΑ».

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: