Νέα για τον Πύργο,την Ηλεία,την Πελοπόννησο,τον κόσμο όλο!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Νέο sports car από τη Nissan – Auto-moto-Νέα για Auto-moto,αθλητικά,Νέα και ειδήσεις live,news,Ειδήσεις νέα για το αυτοκίνητο και τις μηχανές. Εξελίξεις για βενζίνη,diesel,υβριδικά,Formula1,Αυτοκίνητο,Auto – Moto news,auto,moto,νέα
Νέο sports car από τη Nissan - Auto-moto-Νέα για Auto-moto,αθλητικά,Νέα και ειδήσεις live,news,Ειδήσεις νέα για το αυτοκίνητο και τις μηχανές. Εξελίξεις για βενζίνη,diesel,υβριδικά,Formula1,Αυτοκίνητο,Auto - Moto news,auto,moto,νέα

Νέο sports car από τη Nissan – Auto-moto-Νέα για Auto-moto,αθλητικά,Νέα και ειδήσεις live,news,Ειδήσεις νέα για το αυτοκίνητο και τις μηχανές. Εξελίξεις για βενζίνη,diesel,υβριδικά,Formula1,Αυτοκίνητο,Auto – Moto news,auto,moto,νέα

Η Nissan, ανακοίνωσε μέσω διαδικτύου ότι εντός τής εβδομάδας θα παρουσιάσει το πρωτότυπο ενός αμιγώς ηλεκτρικού sports car.

Στις 2 Φεβρουαρίου, τρέχοντος έτους, η Nissan θα εμφανίσει επίσημα ένα καινούργιο πρωτότυπό της το οποίο θα είναι ο προπομπός ενός νέου αμιγώς ηλεκτροκίνητου sports car, όπως είναι γνωστό. Στην συγκεκριμένη εικόνα που δημοσιεύτηκε (αρχική φωτογραφία), βλέπουμε μία κυρία να επιδιώκει να εξέλθει από ένα φουτουριστικής σχεδίασης cabrio όχημα.

Από το σχήμα των πίσω φώτων αυτού συμπεραίνουμε ότι πρόκειται για την υλοποίηση του Max-Out, ενός πρωτοτύπου το οποίο εμφανίστηκε στον Τύπο μόνο ως σκίτσο το 2021.

Η Nissan, έχει ανακοινώσει ότι πρόκειται να επενδύσει 15,6 δισεκατομμύρια ευρώ εντός τής επόμενης πενταετίας για την εξέλιξη και δημιουργία νέων αμιγώς ηλεκτροκίνητων μοντέλων της, όπως και για την ανάπτυξη της απαραίτητης τεχνογνωσίας και της τεχνολογίας που απαιτούνται γι’ αυτά.

Σύμφωνα με τις ως τώρα πληροφορίες, η δημιουργία σε φυσικό μέγεθος και απτή μορφή τού Max-Out προμηνύει την εξέλιξη και παραγωγή ενός νέου μοντέλου σπορ επιδόσεων το οποίο θα είναι αμιγώς ηλεκτρικό.

Εκτός αυτού, σύμφωνα με την πρόθεση των Ιαπώνων όταν παρουσίασαν τα σκίτσα, η πλατφόρμα στην οποία θα βασίζεται θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τη δημιουργία νέων μοντέλων και σε άλλες κατηγορίες οχημάτων, όπως ένα pickup (Surf-Out), ένα crossover/SUV (Chill-Out) ή ένα MPV (Hang-Out).

Στα χαρτιά, το νέο πρωτότυπο της Nissan αναμένεται να έχει μπαταρίες στερεού ηλεκτρολύτη και τη δυνατότητα φόρτισης σε ταχυφορτιστή μεγάλης ισχύος. Η ιαπωνική εταιρεία έχει ανακοινώσει ότι προτίθεται να παρουσιάσει επίσημα ένα τέτοιο όχημα το 2027. Οψόμεθα…

Πάντως, σε λίγες ημέρες (σημ.: στις 2 Φεβρουαρίου) θα δούμε επίσημα το νέο cabrio (ή roadster) πρωτότυπο και κατά πόσο αυτό θα διατηρεί το σχήμα αλλά και τη διαμόρφωση των ασύμμετρα τοποθετημένων θέσεων στο εσωτερικό, όπως φαίνεται στα σκίτσα τού Max-Out.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποιό είναι ένα από τα ασφαλέστερα Nissan;
Πωλείται το Nissan GT-R Black Edition του Vettel
H Nissan θα επενδύσει τεράστιο ποσό για το μέλλον της

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  

Κοινοποιήστε το:

Διαβάστε Επίσης

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: