Νέα για τον Πύργο,την Ηλεία,την Πελοπόννησο,τον κόσμο όλο!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Νέο Διοικητικό Συμβούλιο ΓΟΕΒ ΠΗΝΕΙΟΥ – ΑΛΦΕΙΟΥ – Ηλειακά Νέα
Νέο Διοικητικό Συμβούλιο ΓΟΕΒ ΠΗΝΕΙΟΥ - ΑΛΦΕΙΟΥ - Ηλειακά Νέα, Ειδήσεις και Νέα από την Ηλεία, iliaka nea

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο ΓΟΕΒ ΠΗΝΕΙΟΥ – ΑΛΦΕΙΟΥ – Ηλειακά Νέα

Όπως γνωρίζετε εδώ και λίγες μέρες έχω την τιμή, με σχετική απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, να τοποθετηθώ στη θέση του Προέδρου του ΓΕΝΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΓΓΕΙΩΝ ΒΕΛΤΙΩΣΕΩΝ ΠΗΝΕΙΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ.

Είναι κοινά αποδεκτό ότι το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο της Ηλείας, δυστυχώς δεν διαφυλάχθηκε όπως θα έπρεπε και σήμερα τα συσσωρευμένα προβλήματα και παθογένειες χρόνων έχουν οδηγήσει σε αδιέξοδο. Από τη μία χρέη και από την άλλη ένα παλιωμένο εγγειοβελτιωτικό έργο ελλιπέστατα συντηρημένο. Είναι γεγονός ότι το διάστημα της οικονομικής κρίσης που έπληξε τη χώρα μας και διόγκωσε το πρόβλημα.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας αναγνωρίζοντας τη σημασία του πρωτογενή τομέα στην οικονομία της περιοχής, καθώς και τις δυσκολίες που ο αγροτικός κόσμος καθημερινά αντιμετωπίζει, προσπαθεί  μέσα από στοχευμένες δράσεις και πρωτοβουλίες να στηρίξει το εγγειοβελτιωτικό έργο της Ηλείας, ώστε να μην απωλέσει ο νομός μας το μεγαλύτερο συγκριτικό του πλεονέκτημα στην πρωτογενή παραγωγή, που θα επιφέρει τεράστια οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα τόσο στην τοπική όσο και στην εθνική μας οικονομία.

Στη συλλογική αυτή προσπάθεια που ξεκινά, και δεδομένου ότι δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους, επιζητώ τη δική σας στήριξη και βοήθεια, ώστε ο καθένας από την πλευρά του να προσθέσει το δικό του λιθαράκι στην αποκατάσταση του κύρους του Οργανισμού και την ανάδειξη του σημαντικότατου ρόλου του στην οικονομία της περιοχής.

Παραμένοντας πάντα στη διάθεσή σας, ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη στήριξη, βοήθεια και οποιαδήποτε κριτική σας, που θα έχει ως στόχο να αναδείξει τα όποια λάθη ή παραλείψεις μας και θα μας βοηθήσει να βελτιωθούμε.

Με εκτίμηση,

Παναγιώτης Παρασκευόπουλος


Κοινοποιήστε το:

Διαβάστε Επίσης

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: