Νέα για τον Πύργο,την Ηλεία,την Πελοπόννησο,τον κόσμο όλο!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Μουσικό Ημερολόγιο από το Melting Pot *by Panos Karahalios

Μουσικό Ημερολόγιο από το Melting Pot *by Panos Karahalios

Μουσικό Ημερολόγιο από το Melting Pot *by Panos Karahalios

26 Οκτωβρίου 1965 η Βασίλισσα της Αγγλίας Elizabeth τιμάει τους The Beatles με το μετάλλιο Members of the British Empire στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ στο Λονδίνο το οποίο έως τότε κατείχαν μόνον ήρωες πολέμου- για την προσφορά τους “στην προβολή της Βρετανίας στο εξωτερικό”. Λέγεται μάλιστα ότι είχαν τόσο τρακ και νευρικότητα πριν από τη συνάντηση με τη βασίλισσα, ώστε χρειάστηκε να πάρουν μια μικρή δόση ναρκωτικών για να ηρεμήσουν.
Ο David Bowie μαζί με τους Queen ηχογραφούν στην Ελβετία το τραγούδι “Under Pressure“ στις 26 Οκτωβριου 1981,Το τραγούδι συμπεριλήφθηκε στον δίσκο των Queen, Hot Space, το 1982.Πρόκειται για ένα από τα γνωστότερα τραγούδια του σχήματος, το οποίο από τη στιγμή της κυκλοφορίας του παιζόταν συνέχεια στις συναυλίες τους, έως και το τέλος τους, το 1986. Είναι η πρώτη στούντιο συνεργασία του Bowie με άλλον καλλιτέχνη. Το τραγούδι θα ανέβει μέχρι το Νο1 των Βρετανικών Singles Chart.
Στις 26 Οκτωβρίου του 1993 Ο Bob Dylan κυκλοφορεί το εικοστό ένατο στούντιο άλμπουμ του, με τίτλο “World Gone Wrong“. Περιλαμβάνει παραδοσιακά Αμερικάνικα τραγούδια σε νέες εκτελέσεις. Θα τιμηθεί με το βραβείο Grammy “Best Traditional Folk Album“.

Melting Pot Τhe Radio Show on Vox 103.3 -Ξεκινά στις 17/9 με τον Dj,radio producer,entertainer Panos Karahalios

Στις 17 Σεπτέμβρη ξεκινάει το ραδιοφωνικό μας ταξίδι για τρίτη συνεχόμενη σεζόν στον Vox Fm 103.3 κάθε μεσημέρι από Δευτέρα εως Παρασκευή 3-5 το μεσημέρι …

Dj,radio producer.entertainer Panos Karahalios

https://www.facebook.com/karaxalios.panagivths

 

Melting Pot Τhe Radio Show on Vox 103.3

Σχολιασμός
Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: