Νέα για τον Πύργο,την Ηλεία,την Πελοπόννησο,τον κόσμο όλο!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Μήνυμα Μητσοτάκη σε Ερντογάν: Κανένας δεν πρόκειται να κάνει bullying στην Ελλάδα – Ηλειακά Νέα, Ειδήσεις και Νέα από την Ηλεία, iliaka nea
Μητσοτάκης: Δεν έθεσε θέμα Ελλάδας η Τουρκία στο ΝΑΤΟ – Το «Μητσοτάκης γιοκ» το έχουμε ξανακούσει

Μήνυμα Μητσοτάκη σε Ερντογάν: Κανένας δεν πρόκειται να κάνει bullying στην Ελλάδα – Ηλειακά Νέα, Ειδήσεις και Νέα από την Ηλεία, iliaka nea

«Τα υπόλοιπα την Παρασκευή στον ΟΗΕ», είπε από τη Νέα Υόρκη ο πρωθυπουργός

Ένα νέο μήνυμα από τις ΗΠΑ, όπου βρίσκεται ο πρωθυπουργός έστειλε σε Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και Τουρκία, τονίζοντας ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να εκφοβιστεί από τις προκλήσεις τους.

«Κανένας δεν πρόκειται να κάνει bullying στην Ελλάδα. Τα υπόλοιπα την Παρασκευή στον ΟΗΕ», τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε γεύμα που παρέθεσαν προς τιμήν του ομογενειακές οργανώσεις στη Νέα Υόρκη.

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι «εμείς κινούμαστε πάντα με γνώμονα το Διεθνές Δίκαιο» και πως η Ελλάδα θα κάνει ο,τι μπορεί για να ενδυναμώσει τις συμμαχίες της, ιδιαίτερα με τις Ηνωμένες Πολιτείες υπογραμμίζοντας τις άριστες ελληνοαμερικανικές σχέσεις.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην πορεία της ελληνικής οικονομίας τονίζοντας πως «θα κάνουμε τα πάντα για να μην υπάρξει οικονομική ύφεση».


Κοινοποιήστε το:

Διαβάστε Επίσης

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: