Νέα για τον Πύργο,την Ηλεία,την Πελοπόννησο,τον κόσμο όλο!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Με διεξαγωγή του πρωταθλήματος στο Subbuteo απειλεί η κυβέρνηση αν συνεχιστούν τα προβλήματα

Με διεξαγωγή του πρωταθλήματος στο Subbuteo απειλεί η κυβέρνηση αν συνεχιστούν τα προβλήματα

Προειδοποίηση προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς ότι το ελληνικό πρωτάθλημα θα συνεχιστεί σε Σουμπούτεο απηύθυνε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την κατάσταση στο ποδόσφαιρο και τις πρόσφατες εξελίξεις στο θέμα του ΠΑΟΚ.

Σε δηλώσεις του στην Βουλή, ο πρωθυπουργός απηύθυνε αυστηρή προειδοποίηση στις εμπλεκόμενες πλευρές. «Είμαστε αποφασισμένοι να μη δείξουμε καμιά ανοχή στο άρρωστο κλίμα που επικρατεί» είπε ο κ. Μητσοτάκης, τονίζοντας ότι σε περίπτωση που η κατάσταση δεν βελτιωθεί, το υπόλοιπο πρωτάθλημα θα συνεχιστεί με αγώνες στο Σουμπούτεο, το επιτραπέζιο παιχνίδι ποδοσφαίρου που γνώρισε μεγάλη άνθηση την δεκαετία του ’80.


ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ


Όπως ανέφερε, στην περίπτωση αυτή τα παιχνίδια θα παίζονται κεκλεισμένων των θυρών μεταξύ των προέδρων των ομάδων, σε ειδικό τραπεζάκι που θα στηθεί μέσα στο γραφείο του στο Μαξίμου. Μάλιστα ο ίδιος προσφέρθηκε να κατεβάσει ένα παλιό δικό του Σουμπούτεο που όπως είπε έχει στο σπίτι στο πατάρι.

Ο κ. Μητσοτάκης παράλληλα απέρριψε πρόταση να παίζουν οι πρόεδροι σε ξύλινο ποδοσφαιράκι, καθώς με τα λεγόμενα κοκορέτσια, δηλαδή τη γρήγορη περιστροφή της λαβής, μπορεί να εκσφενδονιστεί η μπίλια και να υπάρξει τραυματισμός.

Τέλος το Μαξίμου εξετάζει και το ενδεχόμενο όλοι οι αγώνες του πρωταθλήματος να διεξάγονται ηλεκτρονικά στο FIFA 20, εάν ο Κώστας Καραμανλής συμφωνήσει να δανείσει στην κυβέρνηση το PlayStation του, κάτι όμως που όπως αναφέρουν πηγές κοντά στον πρώην πρωθυπουργό δεν φαίνεται διατεθειμένος να κάνει.

tovatraxi

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: