Νέα για τον Πύργο,την Ηλεία,την Πελοπόννησο,τον κόσμο όλο!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Μασούτης φυλλάδια με προσφορές & προϊόντα. Masoutis Super Market
Μασούτης φυλλάδια με προσφορές & προϊόντα. Masoutis Super Market

Μασούτης φυλλάδια με προσφορές & προϊόντα. Masoutis Super Market

Μασούτης Super Market. Φυλλάδια με προσφορές – εκπτώσεις και «Scan and Shop» των Σούπερ Μάρκετ Διαμαντή Μασούτη Α.Ε «Οικονομικά και Ελληνικά». Κατάλογοι προϊόντων οικιακής χρήσης, αλλαντικά, τυροκομικά, κατεψυγμένα, είδη παντοπωλείου

Μασούτης Σούπερ Μάρκετ. Φυλλάδιο προσφορών Masoutis Super Market

Τρέχον φυλλάδιο με προσφορές Αυγούσου ισχύει έως 24.08.2020

ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

Προσφορές 3ημέρου Μασούτης Super Market | Τηλεοπτικές Προσφορές

Προσφορές 3ημέρου – τηλεοπτικές προσφορές Μασούτης Super Market Offers. Δείτε προσφορές σε προϊόντα όπως κρέας, κιμά και αλλαντικά, τυροκομικά, φρούτα & λαχανικά, προϊόντα ψυγείου, μπισκότα και κουλουράκια, προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης, χαρτικά και απορρυπαντικά με κλικ εδώ.

Masoutis Magazine. «Το Περιοδικό Μας» ● Γεύσεις, εμπνεύσεις και άλλες ιστορίες

Τεύχος: 35 ● «Γεύσεις, εμπνεύσεις και άλλες ιστορίες» Ιούλιος 2020

ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

Μασούτης σούπερ μάρκετ | Masoutis καταστήματα

Ο Μασούτης (από τον ιδρυτή της Διαμαντή Μασούτη) είναι η ελληνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ που ιδρύθηκε το 1976 και έχει έδρα την Θεσσαλονίκη (14 χιλ Θεσσαλονίκης – Βασιλικών, Θέρμη).

Η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. λειτουργεί 262 καταστήματα (στοιχεία 2017) από τα οποία 242 είναι super markets, 19 Masoutis Cash and Carry και 2 οικολογικά.

Το δίκτυο των καταστημάτων βρίσκεται κυρίως στην Βόρεια Ελλάδα και καλύπτει τις περιφέρειες της Θεσσαλονίκης, της Θράκης, της Ηπείρου, της Θεσσαλίας και της Εύβοιας. Το δίκτυο καταστημάτων της επεκτείνεται στην Φθιώτιδα, τη Λαμία, στα νησιά της Λήμνου, της Λέσβου, της Χίου και της Θάσου ενώ παράλληλα μέσω του δικτύου franchise των καταστημάτων Express Market έχει παρουσία και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Τρόφιμα, φρούτα, λαχανικά, mascard

Στα super markets Μασούτης και στα online φυλλάδια της στο helppost.gr θα βρείτε προσφορές και προϊόντα σε τρόφιμα όπως αλλαντικά, τυροκομικά, κατεψυγμένα και είδη ψυγείου καθώς και τα λοιπά προϊόντα παντοπωλείου, φρούτα και φρέσκα λαχανικά.

Προσφορές επίσης θα βρείτε σε είδη προσωπικής φροντίδας & υγιεινής, διάφορα είδη οικιακής χρήσης, ρούχα και παπούτσια αλλά και πλήθος ηλεκτρικών συσκευών και επίπλων για το σπίτι & το κήπο.

Περισσότερες πληροφορίες για τα καταστήματα, τις διευθύνσεις, τα τηλέφωνα και το ωράριο λειτουργίας αυτών, τις θέσεις εργασίας, την Μασούτης visa για τα προνόμια και πως να την αποκτήσετε, την mascard (Πρόκειται για ένα πρόγραμμα πιστών καταναλωτών που δίνει σ’ αυτούς που συμμετέχουν προνόμια και εκπτώσεις ως ανταμοιβή για την προτίμησή τους), τα βραβεία και τις δράσεις εταιρικής ευθύνης θα βρείτε στο επίσημο site της εταιρείας.

Μασούτης Σούπερ Μάρκετ | «Οικονομικά και Ελληνικά»Διαμαντής Μασούτης Α.Ε | Masoutis – Super Market

Μασούτης Σούπερ Μάρκετ LogoΔιεύθυνση: 14o χλμ. Θεσ/νίκης – Βασιλικών, ΤΚ. 570 01. Θέρμη Θεσσαλονίκης. Τηλέφωνα: 80011803803 – 2310803803. Ιστοσελίδα: masoutis.gr

ΘΕΛΩΞεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου (Αττική) στο χώρο σου με 20€;
Η ασφάλεια για εσένα και την οικογένεια σου δεν πρέπει να είναι «θολή»

Ξεφυλλίστε το #φυλλάδιο Σούπερ Μάρκετ με #προσφορές και τα ένθετα #Μασούτης #supermarket Masoutis

Κοινοποιήστε το: Διαβάστε Επίσης

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: