Νέα για τον Πύργο,την Ηλεία,την Πελοπόννησο,τον κόσμο όλο!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Μαρτυρία Τέμπη – Νατάσα Πέτρου: «Χάθηκε τόσος κόσμος και όλα αυτά δεν γυρνάνε» – Αγροτικά Νέα,ΟΠΕΚΕΠΕ, Επιδοτήσεις, Eνισχύσεις,Νέοι Γεωργοί
Ταξί: Μεγάλη μείωση κατά 25% στην τιμή του φυσικού αερίου κίνησης - Αγροτικά Νέα,ΟΠΕΚΕΠΕ, Επιδοτήσεις, Eνισχύσεις,Νέοι Γεωργοί

Μαρτυρία Τέμπη – Νατάσα Πέτρου: «Χάθηκε τόσος κόσμος και όλα αυτά δεν γυρνάνε» – Αγροτικά Νέα,ΟΠΕΚΕΠΕ, Επιδοτήσεις, Eνισχύσεις,Νέοι Γεωργοί

Νατάσα Πέτρου: H επιβάτης του μοιραίου τρένου, μιλάει για τις στιγμές που έζησε το μοιραίο βράδυ με τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

Η Νατάσα Πέτρου, μιλώντας στο «LIVE NEWS» και στον Νίκο Ευαγγελάτο, αναφέρθηκε στην τραγωδία των Τεμπών λέγοντας πως δεν θα ξεπεράσει ποτέ τις στιγμές που έζησε.

«Ήταν εφιάλτης αυτό που ζήσαμε και δεν νομίζω μνα το ξεπεράσουμε ποτέ. Εγώ ήμουν με το αγόρι μου στο τέταρτο βαγόνι. Είχαμε καθυστέρηση στο Παλιοφάρσαλα και μετά από 40 λεπτά ξεκινήσαμε. Μετά από λίγο έγινε η σύγκρουση. Δεν θυμάμαι τα λεπτά πριν από αυτό, θυμάμαι μόνο το μπαμ. Στην αρχή, νομίζαμε πως κάτι έπαθε το τρένο, έσπασαν τα τζάμια, άρχισαν όλοι να φωνάζουν, μετά μας είπαν πως υπάρχει φωτιά και βγήκαμε όλοι έξω».

Η Νατάσα είχε δει τα δίδυμα κορίτσια το μοιραίο βράδυ λίγο πριν την σύγκρουση.

«Τα δίδυμα κορίτσια τα άκουσα όταν ανέβηκαν και δεν είχε να καθίσουν όλες μαζί. Έτσι, είπαν να πάνε να κάτσουν στο κυλικείο μέχρι τη Λάρισα, που θα κατέβει κόσμος, και να μεταφερθούν μετά. Άφησαν τα πράγματα τους σε εμάς για να μην τα κουβαλάνε. Το πρωί είδα στη τηλεόραση πως ήταν αυτά τα κορίτσια. Είναι τραγικό γιατί θα μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση τους».

Η κοπέλα αναφέρθηκε στο πώς ένιωσε μετά την τραγωδία, και είπε πως έκανε μέρες να κοιμηθεί.

«Κάποιες φορές νιώθω πως ήταν εφιάλτης και δεν είχε συμβεί. Κάποιες άλλες κλείνω τα μάτια και να ξαναβλέπω τις στιγμές μετά το τράνταγμά. Έκανα μέρες να κοιμηθώ. Νομίζω πως ότι και να γίνει, και να φτιάξουν τα συστήματα και όλα δεν νομίζω να δικαιωθούμε ποτέ. Χάθηκε τόσος κόσμος και όλα αυτά δεν γυρνάνε. Σίγουρα πρέπει να αλλάξουν όλα σε αυτή τη χώρα που ζούμε».

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Ο μεγαλύτερος ήρωας της τραγωδίας – Πώς ο μαραγκός του Αγίου Όρους «εμφανίστηκε σαν άγιος»

Πότε ξεκινούν τα δρομολόγια του ΟΣΕ και ο προαστιακός – Τι θα ανακοινώσει ο Γιώργος Γεραπετρίτης

Τέμπη: «Πάγωσαν» στον αέρα του Πρωινού – Έχασε πατέρα και γιο σε 4 μέρες

Κοινοποιήστε το:

Διαβάστε Επίσης

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: