Νέα για τον Πύργο,την Ηλεία,την Πελοπόννησο,τον κόσμο όλο!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Κορονοϊός: Παράταση των μέτρων έως τις 23 Ιανουαρίου – Η εισήγηση της επιτροπής – Ηλειακά Νέα, Ειδήσεις και Νέα από την Ηλεία, iliaka nea
ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1996

Κορονοϊός: Παράταση των μέτρων έως τις 23 Ιανουαρίου – Η εισήγηση της επιτροπής – Ηλειακά Νέα, Ειδήσεις και Νέα από την Ηλεία, iliaka nea

Η Λοιμωξιολόγοι εκτίμησαν τα στοιχεία από την εξέλιξη της πανδημίας – Ποια είναι τα μέτρα

Την παράταση των υφιστάμενων μέτρων για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού κατά μία εβδομάδα, δηλαδή έως τις 23 Ιανουαρίου 2022 εισηγείται η επιτροπή των ειδικών του υπουργείου Υγείας στην κυβέρνηση.

Υπενθυμίζεται, ότι τα μέτρα που ισχύουν είναι τα εξής:

  • Τα καταστήματα εστίασης και διασκέδασης θα λειτουργούν έως τις 12 τα μεσάνυχτα χωρίς μουσική, 6 άτομα ανά τραπέζι, όχι όρθιοι και μετρική απόσταση στα τραπεζοκαθίσματα.
  • Η χρήση μάσκας υψηλής προστασίας (FFP2/KN95) ή διπλής στα σούπερ μάρκετ, στα μέσα μαζικής μεταφοράς και όπου υπάρχει συνωστισμός, όπως και από τους εργαζόμενους στην εστίαση, είναι υποχρεωτική.
  • Εφαρμογή τηλεργασίας σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα έως 50% και κυλιόμενο ωράριο, ανάλογα με τις δυνατότητες κάθε υπηρεσίας.
  • Επισκεπτήριο μόνο με PCR test 48 ωρών σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων και νοσοκομεία, ενώ στα νοσηλευτικά ιδρύματα απαγορεύεται η είσοδος σε ιατρικούς επισκέπτες.
  • Στα γήπεδα η πληρότητα εμβολιασμένων θεατών θα είναι έως το 10% της χωρητικότητας τους, με πλαφόν θεατών τα 1.000 άτομα.

Περισσότερα σε λίγο


Κοινοποιήστε το:

Διαβάστε Επίσης

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: