ΝΕΑ & ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΙΑ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Κλείνει η ψαλίδα ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Κλείνει η ψαλίδα ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Tην ώρα που το πολιτικό θερμόμετρο έχει χτυπήσει «κόκκινο» και το κλίμα πόλωσης εδραιώνεται στην πολιτική ατμόσφαιρα, νέα δημοσκόπηση αποτυπώνει κλείσιμο της ψαλίδας ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με το γκάλοπ της Κάπα Research που έγινε για λογαριασμό της εφημερίδας «Εθνος», μετά τη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 24,7% και ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί με 19,8%. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της δημοσκόπησης αποτελεί το γεγονός ότι οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να απαντήσουν με βάση τα προγράμματα που παρουσίασαν στην ΔΕΘ, οι Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ένα πρώτο συμπέρασμα που εξάγεται, με βάση πάντα τα δεδομένα που εμφανίζει το γκάλοπ, είναι ότι το κυβερνητικό στρατόπεδο βγήκε ενισχυμένο από την παρουσία Τσίπρα στη ΔΕΘ και ως εκ τούτο συνεχίζει να ψαλιδίζει την διαφορά με τη ΝΔ.

Τρίτο κόμμα εμφανίζεται η Χρυσή Αυγή με 7,9% και ακολουθούν το ΚΙΝΑΛ με 6,7% και το ΚΚΕ με 5,6%. Οι ΑΝΕΛ συγκεντρώνουν ποσοστό 2,5%, η Ένωση Κεντρώων 2,3% και το Ποτάμι 1,3%.
Το ποσοστό των αναποφάσιστων φτάνει το 12,5%.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: