Νέα για τον Πύργο,την Ηλεία,την Πελοπόννησο,τον κόσμο όλο!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Κίνα: Του έστειλε έναν τόνο κρεμμύδια επειδή την απάτησε «Για να κλάψεις όπως έκλαψα εγώ»
Κίνα: Του έστειλε έναν τόνο κρεμμύδια επειδή την απάτησε «Για να κλάψεις όπως έκλαψα εγώ»

Κίνα: Του έστειλε έναν τόνο κρεμμύδια επειδή την απάτησε «Για να κλάψεις όπως έκλαψα εγώ»

Κίνα: Έναν απίστευτο τρόπο βρήκε μία γυναίκα για να εκδικηθεί τον σύντροφό της, ο οποίος την απάτησε 

Με έναν τόνο κρεμμύδια αποφάσισε να εκδικηθεί μια γυναίκα στην Κίνα τον σύντροφό της, όταν έμαθε ότι την απάτησε.

Έτσι η γυναίκα που έγινε γνωστή μόνο με το επώνυμο Zhao γέμισε το σπίτι του συντρόφου της με σακκούλες με κρεμμύδια συνολικού βάρος 1 τόνου «για να κλάψει, όπως έκλαψε εκείνη».

Ο οδηγός του φορτηγού που μετέφερε την παραγγελία δεν πίστευε στα μάτια του, ενώ έκανε τέσσερις ολόκληρες ώρες για να ξεφορτώσει όλες τις σακκούλες και να τις παραδώσει έξω από το σπίτι του παραλήπτη, με τον οποίο είχε αυστηρή οδηγία να μην έρθει καθόλου σε επαφή.

Η κ. Zhao πλήρωσε περίπου 500 ευρώ για τα κρεμμύδια ενώ ζήτησε να αφήσουν μαζί με αυτά και ένα σημείωμα, το οποίο έγραφε «Έκλαιγα για τρεις μέρες. Τώρα είναι η σειρά σου».

Μάλιστα μίλησε και στα τοπικά ειδησεογραφικά μέσα λέγοντας: «Έμαθα από τους φίλους μου πως δεν στεναχωρήθηκε καθόλου που χωρίσαμε. Πέρασα τρεις μέρες κλαίγοντας. Είχε ραγίσει η καρδιά μου. Έτσι, παρήγγειλα έναν τόνο κρεμμύδια για να πάνε σπίτι του. Έχω τα λεφτά για να το κάνω και το έκανα, προκειμένου να μάθει και αυτός πώς είναι να κλαις».

Οι γείτονες που παρακολουθούσαν έκπληκτοι τον οδηγό να ξεφορτώνει όλα αυτά τα κρεμμύδια είπαν στα Μέσα ότι η μυρωδιά στην γειτονιά είναι αποπνικτική.

Πηγή

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: