Νέα για τον Πύργο,την Ηλεία,την Πελοπόννησο,τον κόσμο όλο!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Καννής: Ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου ΠΥΡΓΟΥ, είναι αυτός που έχει παραπέμψει στον εισαγγελέα δημοτικούς υπαλλήλους.

Καννής: Ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου ΠΥΡΓΟΥ, είναι αυτός που έχει παραπέμψει στον εισαγγελέα δημοτικούς υπαλλήλους.

Πυρά κατά της Δημοτικής Αρχής Πύργου αλλά και του ιδιου του δημάρχου, για απευθείας ανάθεση σε συγγενικά πρόσωπα και υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο στις κατηγορίες προς τον ιδιο σχετικά με την παραπομπή στον εισαγγελέα δημοτικών υπαλλήλων, εξαπέλυσε ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Μπορούμε”, Στάθης Καννής, κατα την παρουσια του στο Radio Ilia και στην εκπομπή “Πρωινές Διαδρομές”.

Όπως ανέφερε ο κ.Καννής, ουδέποτε έχει απειλήσει η παραπέμψει στον εισαγγελέα δημοτικούς υπαλλήλους, οπως τον κατηγόρησε ο δήμαρχος, αντιθέτως ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, είναι αυτόε που έχει παραπέμψει στον εισαγγελέα δημοτικούς υπαλλήλους.

Ο κ Καννής τόνισε ότι υπήρξε η απόφαση από την πλειοψηφία των παρατάξεων της αντιπολίτευσης να απέχουν από το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο για να  το θέμα του ηλεκτροφωτισμού, ενώ αξιοσημείωτο είναι   ότι για το ίδιο θέμα και πέντε δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του κυρίου Αντώνακοπουλου δεν παρέστησαν.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΚΑΝΝΗ ΣΤΟ RADIO ILIA

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: