Νέα για τον Πύργο,την Ηλεία,την Πελοπόννησο,τον κόσμο όλο!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Κακοκαιρία σαρώνει την Ηλεία
Οι κεραυνοί βύθισαν στο σκοτάδι το Λασίθι

Κακοκαιρία σαρώνει την Ηλεία

Δυστυχώς ο νομός Ηλείας, μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, δοκιμάστηκε για ακόμα μια φορά από ακραία καιρικά φαινόμενα.

Ηλεία:Νέο κύμα ”χτύπησε” το νομό – Σοβαρά προβλήματα κυκλοφορίας και ηλεκτροδότησης

Ζημιές από χαλαζοπτώσεις στο Νομό-Ζημιές σε εσπεριδοειδή- Θυελώδεις άνεμοι και ισχυρές καταιγίδες – Κυκλοφοριακά προβλήματα

– Θυελώδεις άνεμοι και ισχυρές καταιγίδες

Οι πτώσεις δέντρων στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο του Νομού ήταν το αποτέλεσμα της νυχτερινής κακοκαιρίας που χαρακτηρίσθηκε από πολλούς κεραυνούς και διαδοχικές τοπικές καταιγίδες.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία βρέθηκε σε ορισμένα σημεία  που δημιουργήθηκαν προβλήματα, ενώ έπεσε και ένας στύλος του ΟΤΕ.

Πύργος: Προβλήματα με την ηλεκτροδότηση σε αρκετές περιοχές

Σοβαρά και εκτεταμένα είναι τα προβλήματα στο δίκτυο της ηλεκτροδότησης με αποτέλεσμα πολλές περιοχές του Δήμου Πύργου να είναι χωρίς ρεύμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ βρίσκονται επί ποδός για την αντικατάσταση των προβλημάτων..

Νέες ζημιές από την απογευματινή καταιγίδα στον Πύργο και σε όλη την Ηλεία

Έγκυρες επιστημονικές απόψεις επισημαίνουν ότι η κλιματική αλλαγή είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας και συνδέεται άμεσα με την αγριότητα και τη σφοδρότητα που χαρακτηρίζει τα καιρικά φαινόμενα τα τελευταία χρόνια. Γίνεται λοιπόν αντιληπτό ότι θα πρέπει να λαμβάνεται πολύ σοβαρά υπόψη στο σχεδιασμό πρόληψης και αντιμετώπισης των ακραίων φαινομένων αυτών. Εθνικές δράσεις και διακρατικές συνεργασίες είναι απαραίτητες για την από κοινού αντιμετώπιση των αιτιών και των συνεπειών της

Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019

Στο ”σκοτάδι” το κέντρο της πόλης του Πύργου λόγο μπλακ άουτ από μεγάλη ζημιά σε πλημμυρισμένο υπόγειο πολυκατοικίας – που στεγάζεται υποσταθμός της ΔΕΗ!

Πιο συγκεκριμένα

Στην οδό Λετρίνων (στην δίπλα πολυκατοικία του αθλητικού καταστήματος Admiral ) έχει πλημμυρίσει το υπόγειο της πολυκατοικίας που είναι υποσταθμός της ΔΕΗ.

Η πυροσβεστική κάνει άντληση υδάτων – που φτάνουν το ένα μέτρο – για να μπορέσουν να φτιάξουν την βλάβη από τη ΔΕΔΔΗΕ …

Κοινοποιήστε το: Διαβάστε Επίσης

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: