Νέα για τον Πύργο,την Ηλεία,την Πελοπόννησο,τον κόσμο όλο!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική JCB 538-70 Loadall: Άλλη μία επιλογή στην γκάμα των ευέλικτων γεωργικών τηλεσκοπικών – Αγροτικά Νέα,ΟΠΕΚΕΠΕ, Επιδοτήσεις, Eνισχύσεις,Νέοι Γεωργοί
JCB 538-70 Loadall: Άλλη μία επιλογή στην γκάμα των ευέλικτων γεωργικών τηλεσκοπικών

JCB 538-70 Loadall: Άλλη μία επιλογή στην γκάμα των ευέλικτων γεωργικών τηλεσκοπικών – Αγροτικά Νέα,ΟΠΕΚΕΠΕ, Επιδοτήσεις, Eνισχύσεις,Νέοι Γεωργοί

Ανάμεσα στους υπάρχοντες τηλεσκοπικούς φορτωτές 532-70 και 542-70 τοποθετεί η JCB το νέο της μοντέλο 538-70, το οποίο διατηρείται στη μεσαία κατηγορία φορτωτών με βραχίονα προσέγγισης 7 μέτρων και ικανότητα διαχείρισης 3,8 τόνων.

Ο φορτωτής διατίθεται με τέσσερις μεταδόσεις, τρεις εκδόσεις ισχύος και τρία επίπεδα προδιαγραφών. Η έκδοση AGRI έρχεται με το κιβώτιο ταχυτήτων Torque Lock 4, με μετατροπέα ροπής στην τέταρτη ταχύτητα, σε συνδυασμό με τον κινητήρα JCB DieselMAX 448 των 109 ίππων.

Το AGRI Super έχει 130 ίππους, με τυπικό κιβώτιο τεσσάρων σχέσεων Powershift και δυνατότητα αναβάθμισης στο Autoshift. Το Autoshift είναι επίσης διαθέσιμο στο AGRI Xtra, το οποίο αποδίδει 150 ίππους. Το κιβώτιο ταχυτήτων Autoshift έχει αυτόματη και χειροκίνητη αλλαγή ταχυτήτων, μαζί με κλείδωμα του μετατροπέα ροπής στις δύο κορυφαίες ταχύτητες.

Σύμφωνα με την εταιρεία, τα μοντέλα Super και Xtra μπορούν επίσης να εξοπλιστούν με το κιβώτιο ταχυτήτων DualTech VT, που συνδυάζει υδροστατικό σύστημα μετάδοσης κίνησης και σύστημα μετάδοσης κίνησης. Αυτό το κιβώτιο ταχυτήτων προσφέρει ακριβή έλεγχο ταχύτητας κατά τη διάρκεια των εργασιών φόρτωσης, ενώ αλλάζει σε αυτόματο powershift για οδικές μετακινήσεις άνω των 19 χλμ/ώρα. Ανεξάρτητα από την επιλεγμένη έκδοση, ο φορτωτής διαθέτει αυτόματη ευθυγράμμιση τροχών κατά την εναλλαγή μεταξύ των τριών λειτουργιών διεύθυνσης, καθώς και ανεμιστήρα ψύξης αυτόματης αναστροφής.

Η υδραυλική ισχύς παρέχεται από μια αντλία ανίχνευσης φορτίου 140 λίτρων ανά λεπτό, με αναγέννηση για ανάσυρση και κατέβασμα του βραχίονα, με την αυτόματη ανάρτηση μπούμας Smooth Ride να αποτελεί βασικό εξοπλισμό σε όλες τις εκδόσεις εκτός από την AGRI, στην οποία διατίθεται προαιρετικά. Το 538-70 ολοκληρώνει η καμπίνα Command Plus, με χαμηλά επίπεδα θορύβου, ιδανική ορατότητα, κολόνα τιμονιού με «μνήμη» και γενναιόδωρες αποθηκευτικές παροχές.

Κοινοποιήστε το:

Διαβάστε Επίσης

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: