Νέα για τον Πύργο,την Ηλεία,την Πελοπόννησο,τον κόσμο όλο!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Η Βρετανία απαγορεύει το αεροπορικό δρομολόγιο από Ντουμπάι σε Λονδίνου, που έχει τη μεγαλύτερη κίνηση στον κόσμο
Η Βρετανία απαγορεύει το αεροπορικό δρομολόγιο από Ντουμπάι σε Λονδίνου, που έχει τη μεγαλύτερη κίνηση στον κόσμο

Η Βρετανία απαγορεύει το αεροπορικό δρομολόγιο από Ντουμπάι σε Λονδίνου, που έχει τη μεγαλύτερη κίνηση στον κόσμο

Απαγορευτικό στις απευθείας πτήσεις από και προς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έβγαλε σήμερα η Βρετανία, κλείνοντας το διεθνές αεροπορικό δρομολόγιο από το Ντουμπάι στο Λονδίνο που είναι αυτό με τη μεγαλύτερη κίνηση στον κόσμο.

Το Λονδίνο ανακοίνωσε ότι προσθέτει τα ΗΑΕ, το Μπουρούντι και τη Ρουάντα στην ταξιδιωτική λίστα απαγόρευσης για τον κορονοϊό, εξαιτίας ανησυχιών για την εξάπλωση του πιο μεταδοτικού και ενδεχομένως μη αντιμετωπίσιμου από τα εμβόλια παραλλαγμένου στελέχους του κορονοϊού που ταυτοποιήθηκε πρώτα στη Νότια Αφρική.

«Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι που βρίσκονται σ’ αυτές τις χώρες ή ταξιδεύουν μέσω αυτών των χωρών θα απαγορεύεται να εισέλθουν στη Βρετανία, εκτός των Βρετανών, των Ιρλανδών και των πολιτών τρίτων χωρών με δικαίωμα παραμονής (στη Βρετανία), οι οποίοι και πρέπει να παραμείνουν σε αυτοαπομόνωση για δέκα ημέρες στα σπίτια τους» έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός Μεταφορών της Βρετανίας Γκραντ Σαπς.

Οι αεροπορικές εταιρίες Emirates και Etihad Airways ανακοίνωσαν στις ηλεκτρονικές σελίδες τους ότι θα προχωρήσουν σε αναστολή όλων των πτήσεων προς τη Βρετανία από σήμερα στις 15:00 ώρα Ελλάδας, οπότε και τίθεται σε εφαρμογή η βρετανική απαγόρευση εισόδου, όπως εξηγεί το ΑΜΠΕ.

Το βρετανικό υπουργείο Μεταφορών συμβούλευσε τους Βρετανούς πολίτες που βρίσκονται στα ΗΑΕ να ταξιδέψουν με πτήσεις ενδιάμεσων προορισμών, αν θέλουν να επιστρέψουν στη Βρετανία.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: