Νέα για τον Πύργο,την Ηλεία,την Πελοπόννησο,τον κόσμο όλο!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Η σέξι γυναικάρα Amanda με τις πλούσιες καμπύλες της μας φτιάχνει την μέρα!
Η σέξι γυναικάρα Amanda με τις πλούσιες καμπύλες της μας φτιάχνει την μέρα!

Η σέξι γυναικάρα Amanda με τις πλούσιες καμπύλες της μας φτιάχνει την μέρα!

Με σχεδόν 12 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, το fitness μοντέλο από τον Καναδά που ακούει στο όνομα Amanda Lee, λεγόταν ότι έβγαζε 50.000 δολάρια ανά δημοσίευση και παρακάτω μπορούμε να δούμε γιατί.

Η ξανθιά καλλονή διαθέτει απίστευτα οπίσθια και τα επιδεικνύει συχνά με τις προκλητικές φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media, μοιράζοντας εγκεφαλικά στο ανδρικό κοινό. Η Amanda έχει δηλώσει πως της αρέσει η γυμναστική και η καλή διατροφή, αλλά θέλει να είναι fit και όχι skinny. Σίγουρα δεν είμαστε οι μόνοι που συμφωνούν με την προσέγγιση της, καθώς η Kim Kardashian δούλευε τακτικά μαζί της.

Όπως θα δείτε και παρακάτω, η Amanda περνάει τις μέρες της διδάσκοντας τους ανθρώπους πως να είναι σε φόρμα και τρελαίνοντας τους οπαδούς της με τις σέξι καμπύλες της.

Απολαύστε την!

Instagram will load in the frontend.Instagram will load in the frontend.Instagram will load in the frontend.Instagram will load in the frontend.Instagram will load in the frontend.Instagram will load in the frontend.Instagram will load in the frontend.Instagram will load in the frontend.Instagram will load in the frontend.


Πηγή: perpetual.gr, Instagram

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: