Νέα για τον Πύργο,την Ηλεία,την Πελοπόννησο,τον κόσμο όλο!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Η Rolls-Royce σπάει το ρεκόρ ταχύτητας ηλεκτρικών αεροσκαφών – Auto-moto-Νέα για Auto-moto,αθλητικά,Νέα και ειδήσεις live,news,Ειδήσεις νέα για το αυτοκίνητο και τις μηχανές. Εξελίξεις για βενζίνη,diesel,υβριδικά,Formula1,Αυτοκίνητο,Auto – Moto news,auto,moto,νέα
Η Rolls-Royce σπάει το ρεκόρ ταχύτητας ηλεκτρικών αεροσκαφών - Auto-moto-Νέα για Auto-moto,αθλητικά,Νέα και ειδήσεις live,news,Ειδήσεις νέα για το αυτοκίνητο και τις μηχανές. Εξελίξεις για βενζίνη,diesel,υβριδικά,Formula1,Αυτοκίνητο,Auto - Moto news,auto,moto,νέα

Η Rolls-Royce σπάει το ρεκόρ ταχύτητας ηλεκτρικών αεροσκαφών – Auto-moto-Νέα για Auto-moto,αθλητικά,Νέα και ειδήσεις live,news,Ειδήσεις νέα για το αυτοκίνητο και τις μηχανές. Εξελίξεις για βενζίνη,diesel,υβριδικά,Formula1,Αυτοκίνητο,Auto – Moto news,auto,moto,νέα

Η Rolls-Royce δοκίμασε ένα νέο αμιγώς ηλεκτρικό αεροσκάφος, το οποίο λέει ότι είναι το ταχύτερο της κατηγορίας του στον κόσμο.

Το αεροσκάφος Spirit of Innovation κατέγραψε τελική ταχύτητα 623,5 χλμ σε δοκιμαστική πτήση πάνω από το Wiltshire

Σε απόσταση 3 χιλιομέτρων το αμιγώς ηλεκτρικό αεροπλάνο ξεπέρασε τα 600 χλμ.. Στη συνέχεια πέτυχε 531 χλμ./ώρα σε 15 χλμ.

Η αεροδιαστημική εταιρεία Rolls-Royce, ξεχωριστή από τη αυτοκινητοβιομηχανία, δήλωσε ότι το αεροσκάφος της ταξίδεψε περισσότερο από 212,5 χλμ./ώρα ταχύτερα από το προηγούμενο ρεκόρ που είχε σημειώσει το Siemens eAircraft Extra 330 LE Aerobatic το 2017.

Η εταιρεία με έδρα το Derby ισχυρίζεται επίσης ότι έχει σπάσει το ρεκόρ για την ταχύτερη ανάβαση στα 3000 μέτρα με ηλεκτρικό αεροπλάνο κατά 60 δευτερόλεπτα, με καταγεγραμμένο χρόνο 202 δευτερολέπτων.

Το Spirit of Innovation διαθέτει μπαταρία 400 kW, με ισχύ λίγο κάτω από 500 ίππους. Η Rolls-Royce λέει ότι αυτή είναι η πιο compact μπαταρία, που έχει συναρμολογηθεί ποτέ στην αεροδιαστημική.

Οι δοκιμαστικές πτήσεις πραγματοποιήθηκαν από τον πιλότο και διευθυντή επιχειρήσεων Phill O’Dell είπε: «Το να πετάμε το Πνεύμα της Καινοτομίας σε αυτές τις απίστευτες ταχύτητες και να πιστεύουμε ότι έχουμε σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ για πτήσεις με ηλεκτρισμό είναι μια σημαντική ευκαιρία».

Ο Warren East, Διευθύνων Σύμβουλος της Rolls-Royce, δήλωσε: «Η διεκδίκηση του παγκόσμιου ρεκόρ ταχύτητας αποκλειστικά ηλεκτρικών είναι ένα φανταστικό επίτευγμα για την ομάδα ACCEL και τη Rolls-Royce».

Η Rolls-Royce υπέβαλε τα στοιχεία της πτήσης στη Διεθνή Αεροπορική Ομοσπονδία (FAI) – την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αεραθλημάτων. Η εταιρεία ελπίζει ότι η FAI θα πιστοποιήσει και θα επιβεβαιώσει επίσημα τα αποτελέσματα ως νέες ταχύτητες παγκόσμιου ρεκόρ στο εγγύς μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επιμένει στο V12 η Rolls Royce
Γιατί η Rolls-Royce γυρίζει την πλάτη στην υβριδική τεχνολογία;
Τhe Spirit of Ecstasy. Η ιστορία του εμβλήματος της Rolls Royce (+video)

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  

NewsAuto.gr

Κοινοποιήστε το:

Διαβάστε Επίσης

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: