Νέα για τον Πύργο,την Ηλεία,την Πελοπόννησο,τον κόσμο όλο!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Η Porsche ζητά μηδενικούς ρύπους από τους προμηθευτές της – Auto-moto-Νέα για Auto-moto,αθλητικά,Νέα και ειδήσεις live,news,Ειδήσεις νέα για το αυτοκίνητο και τις μηχανές. Εξελίξεις για βενζίνη,diesel,υβριδικά,Formula1,Αυτοκίνητο,Auto – Moto news,auto,moto,νέα
Porsche Taycan series

Η Porsche ζητά μηδενικούς ρύπους από τους προμηθευτές της – Auto-moto-Νέα για Auto-moto,αθλητικά,Νέα και ειδήσεις live,news,Ειδήσεις νέα για το αυτοκίνητο και τις μηχανές. Εξελίξεις για βενζίνη,diesel,υβριδικά,Formula1,Αυτοκίνητο,Auto – Moto news,auto,moto,νέα

H Porsche ανακοίνωσε τη νέα της απόφαση και όποιος δεν συμμορφωθεί με αυτή, τότε δεν πρόκειται να μείνει στη λίστα των προμηθευτών της εταιρείας.

Ο αισιόδοξος στόχος της Porsche είναι να έχει μέχρι και το 2030 μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Κάτι τέτοιο φυσικά μπορεί να γίνει και σε συνδυασμό με την έκκληση περί προστασίας του πλανήτη μέσω χρήσης “καθαρότερης” ενέργειας (ΑΠΕ).

Σύμφωνα με την εταιρεία, το 20% από το σύνολο της γραμμής τροφοδοσίας της φίρμας είναι υπεύθυνη για τις εκπομπές αερίων που προκαλούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου, ενώ αυτό το ποσοστό θα ανέβει μέχρι και το 2030 στο 40%.

Η λύση;

Η Porsche ανακοίνωσε ότι οι 1.300 προμηθευτές της πρέπει να χρησιμοποιούν αποκλειστικά ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, αλλιώς… δεν πρόκειται να συνεχίσουν να βρίσκονται στη λίστα των προμηθευτών για αρκετά χρόνια.

Υψηλόβαθμο στέλεχος της Porsche ανέφερε ότι ήδη οι κατασκευαστές των μπαταριών, απ’ όπου προμηθεύεται η εταιρεία κάνουν χρήση “πράσινης ενέργειας” από το 2020, ενώ τώρα ανακοινώθηκε και επίσημα το επόμενο βήμα σχετικά με τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, με στόχο τη δραματική μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Επομένως, η καμπάνια έχει ξεκινήσει ήδη στη Στουτγκάρδη, όπου η κατασκευή της Porsche Taycan γίνεται με μηδενικές εκπομπές ρύπων από το 2019. Παράλληλα, η υπόλοιπη γκάμα των μοντέλων της φίρμας, ακόμα και η 911, έχει μειωθεί πολύ η χρήση του άνθρακα από το 2020.

Το Κέντρο Ανάπτυξης στο Weissach και το εργοστάσιο στη Λειψία, όπου κατασκευάζονται τα μοντέλα Macan και Panamera, είναι και τα δύο “πράσινα”. Αυτό σημαίνει ότι όλες οι βασικές γραμμές παραγωγής της Porsche είναι ουδέτεροι ως προς το CO2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέα Porsche 911 GTS: Η καταδίωξη (video)
Νέα Porsche Cayenne Turbo GT: Θηρίο 640 ίππων (video)
Δοκιμή: Porsche Taycan Turbo S Cross Turismo

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  

NewsAuto.gr

Κοινοποιήστε το:

Διαβάστε Επίσης

(function(d, s, id) {ntt var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];ntt if (d.getElementById(id)) return;ntt js = d.createElement(s); js.id = id;ntt js.src = “//connect.facebook.net/el/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5&appId=1612081092370131″;ntt fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);ntt}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));n”,”connect_hash”:”b7658b5e5613e9c8f95bd09e9c4a6a15″}];
/* ]]> */

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: