Νέα για τον Πύργο,την Ηλεία,την Πελοπόννησο,τον κόσμο όλο!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΔΙΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ - ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ
Αρχική Η Mitas «επιπλέει» ξανά με ένα ελαφρώς τροποποιημένο New Holland T5.85
Η Mitas «επιπλέει» ξανά με ένα ελαφρώς τροποποιημένο New Holland T5.85

Η Mitas «επιπλέει» ξανά με ένα ελαφρώς τροποποιημένο New Holland T5.85

Πατώντας σε θηριώδη ελαστικά της Mitas διαστάσεων 710/65R30 μπροστά και 1250/50R32 πίσω, το αυξημένου βάρους New Holland T5.85 οδηγήθηκε στα όχι και τόσο καθαρά νερά της λίμνης για αρκετή ώρα απροβλημάτιστα. Αυτό τον τρόπο προώθησης των ελαστικών της εφάρμοσε για άλλη μια φορά η εταιρεία Mitas, η οποία παρευρέθηκε στην Ολλανδία και σε εκδήλωση της New Holland που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο σαββατοκύριακό. Όσον αφορά στο τρακτέρ, πρόκειται για ένα μεσαίας ιπποδύναμης New Holland το οποίος δέχτηκε ορισμένες λειτουργικού κυρίως χαρακτήρα τροποποιήσεις.

Οι άνθρωποι της αντιπροσωπείας ανέλαβαν λοιπόν να μετακινήσουν την μπαταρία σε πιο ασφαλές και στεγνό μέρος αλλά και να προσθέσουν έναν σωλήνα «αναπνοής» στο πώμα πλήρωσης πετρελαίου, καθώς δεν ήξεραν πόσο βαθιά θα φτάσει το συγκεκριμένο τρακτέρ. Άλλες τροποποιήσεις στο τρακτέρ δεν έγιναν όμως δεν έλειψε το σασπένς αλλά και το άγχος όταν το New Holland επιχείρησε να κινηθεί μέσα στο νερό. Ωστόσο δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα αν και το νερό έφτασε να απέχει 20 εκατοστά από την βάση της καμπίνας του τρακτέρ.

Μπορεί τα ελαστικά της Mitas να φέρουν προηγμένη τεχνολογία επάνω τους αλλά τα συγκεκριμένων διαστάσεων… δεν βολεύουν και τόσο. Αυτό γιατί το πλάτος του τρακτέρ αυξήθηκε στα 4,5 μέτρα, τα φαρδύτερα πίσω ελαστικά εμπόδιζαν το άνοιγμα της πόρτας της καμπίνας ενώ τα μπροστινά δεν επέτρεπαν την σωστή λειτουργία του τιμονιού! Και αφού τα συγκεκριμένα Mitas δοκιμάστηκαν στο New Holland T5.85, το οποίο η αντιπροσωπεία έφερε στην κανονική του κατάσταση μετά από έλεγχο, απομένει να δούμε που αλλού μπορούν να φορεθούν.

Σε μεγαλύτερο τρακτέρ ή ακόμη και σε ένα αυτοκινούμενο γεωργικό μηχάνημα; Το όλο εγχείρημα της εταιρείας Mitas αποτελεί μέρος της στρατηγικής προώθησης της προηγμένης τεχνολογίας που φέρουν τα ελαστικά. Μιλώντας με πιο «αγροτικούς» όρους, τα ελαστικά Mitas προσφέρουν μειωμένο αποτύπωμα στο πεδίο καλλιέργειας, μειώνουν ταυτόχρονα τη συμπύκνωση του εδάφους και δεν δημιουργούν ζημιές στις καλλιέργειες.

Αξίζει, τέλος, να θυμηθούμε πως το ίδιο διαφημιστικό τρικ είχε χρησιμοποιήσει η εταιρεία πριν λίγα χρόνια με ένα Claas Axos 320 που φόρεσε ελαστικά 1250/50R32 πίσω and 750/55R30 μπροστά αλλά και πέρυσι στο North American Farm Progress show όπου ένα New Holland T4.110 «περπάτησε» χωρίς πρόβλημα σε βάθος 2,5 μέτρων με ελαστικά 1000/50R25 μπροστά και 1250/50R32 πίσω.

Κοινοποιήστε το: Διαβάστε Επίσης

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: