Νέα για τον Πύργο,την Ηλεία,την Πελοπόννησο,τον κόσμο όλο!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Η Κιμ Καρντάσιαν πανηγυρίζει την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων από τις ΗΠΑ
Η Κιμ Καρντάσιαν πανηγυρίζει την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων από τις ΗΠΑ

Η Κιμ Καρντάσιαν πανηγυρίζει την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων από τις ΗΠΑ

Η Βουλή των Αντιπροσώπων της Αμερική ενέκρινε με συντριπτική πλειοψηφία το ψήφισμα με το οποίο αναγνωρίζεται από τις ΗΠΑ η Γενοκτονία των Αρμενίων, πριν από έναν αιώνα. Και στη συμβολική, αλλά και ιστορική ενέργεια φαίνεται πως είχε ρόλο και λόγο και η Κιμ Καρντάσιαν, η οποία έχει Αρμενική καταγωγή.

Η διάσημη τηλεπερσόνα με ανάρτησή της στο Instagram επιβεβαιώνει αυτό που λέγεται, ότι δηλαδή επιστρατεύθηκε από την κοινότητα των Αρμενίων στις ΗΠΑ για να βοηθήσει με την αναγνωρισιμότητά της τις προσπάθειες για την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων.

Μάλιστα, το να επιλεχθεί η Καρντάσιαν ως το πρόσωπο αυτού του αγώνα ήταν ιδέα της Δημοκρατικής βουλευτή, Τζάκι Σπίερ.

Η Κιμ το βράδυ της Τετάρτης, ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες από επίσκεψή της στην Αρμενία. Στη μία ποζάρει η ίδια με τα παιδιά της ντυμένα με παραδοσιακές φορεσιές των Αρμενίων, σχολιάζοντας στη λεζάντα: «Μια μεγάλη νίκη για τον λαό των Αρμενίων με την αναγνώριση της Γενοκτονίας από την Βουλή των Αντιπροσώπων. Η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε με εμένα και τα παιδιά μου αυτό το μήνα στην Αρμενία».

Στην άλλη ανάρτησή της, ποζάρει με την αδελφή της Κόρτνεϊ, πάλι στην Αρμενία, όπου σε αυτήν σχολίασε ότι ενεργούν στην Αρμενία.

Να υπενθυμίσουμε πως τον περασμένο Απρίλιο, η βουλευτής από την Καλιφόρνια σε ομιλία της σε αρμενιο-αμερικανική εκδήλωση είχε πει πως το «μυστικό όπλο», στην προσπάθειά τους να πείσουν τον πρόεδρο Τραμπ για την αναγνώριση, είναι η Κιμ Καρντάσιαν.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: