Νέα για τον Πύργο,την Ηλεία,την Πελοπόννησο,τον κόσμο όλο!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Η καυτή Stefanie σε αποκαλυπτικές πόζες μας ανεβάζει την… διάθεση!
Η καυτή Stefanie σε αποκαλυπτικές πόζες μας ανεβάζει την… διάθεση!

Η καυτή Stefanie σε αποκαλυπτικές πόζες μας ανεβάζει την… διάθεση!

Δεν είναι η πρώτη φορά που μένουμε με το στόμα ανοιχτό από την Stefanie Gurzanski και σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία, καθώς πρόκειται για μια γυναίκα που διαθέτει ισχυρά “όπλα” και ξέρει πως να τα χρησιμοποιεί.

Η ξανθιά καλλονή γεννήθηκε στον Καναδά και ξεκίνησε το μόντελινγκ όταν ήταν ακόμα στο λύκειο. Έκανε την πρώτη της γυμνή φωτογράφιση τον Ιανουάριο του 2014 για το Playboy Plus, ενώ ψηφίστηκε Cybergirl του Playboy για τον μήνα Μάρτιο 2014.

Όπως θα δείτε και παρακάτω, η Stefanie ή Baby G, όπως είναι το ψευδώνυμο της στο Instagram είναι μια γυναίκα που διαθέτει απίστευτες καμπύλες και ένα πανέμορφο πρόσωπο. Αυτή την στιγμή διαθέτει 1,8 εκατομμύρια οπαδούς, οι οποίοι την αποθεώνουν σε κάθε της ανάρτηση.

Απολαύστε την!

Instagram will load in the frontend.Instagram will load in the frontend.Instagram will load in the frontend.Instagram will load in the frontend.Instagram will load in the frontend.Instagram will load in the frontend.Instagram will load in the frontend.Instagram will load in the frontend.Instagram will load in the frontend.Instagram will load in the frontend.Instagram will load in the frontend.Instagram will load in the frontend.

Πηγή: perpetual.gr, Instagram

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: