ΝΕΑ & ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΙΑ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Η φρικιαστική ομοιότητα των θυμάτων του serial killer στην Κόκκινη Λίμνη με την 6χρονη Siera
Η φρικιαστική ομοιότητα των θυμάτων του serial killer στην Κόκκινη Λίμνη με την 6χρονη Siera

Η φρικιαστική ομοιότητα των θυμάτων του serial killer στην Κόκκινη Λίμνη με την 6χρονη Siera

Έρευνες σε δύσβατα και βαθιά νερά

Στη Λίμνη Μεμί στον Ξυλιάτο μεταφέρθηκαν κι αρχίζουν από σήμερα οι εντατικές έρευνες της Πυροσβεστικής και ιδιωτικής εταιρείας για τον εντοπισμό της 6χρονης κόρης της Mairy Rose, Siera σύμφωνα με το sigmalive.

Σύμφωνα με τις υποδείξεις του καθ΄ομολογία serial killer, το άψυχο σώμα του άτυχου παιδιού αφέθηκε απ’ τον ίδιο στις όχθες της λίμνης του εγκαταλελειμμένου μεταλλείου του Ξυλιάτου.

Φρικιαστική είναι η ομοιότητα των θυμάτων του «Ορέστη» τα οποία εντοπίστηκαν στην Κόκκινη Λίμνη με αυτό της 6χρονης. Τόσο η Siera όσο και η Maricar αλλά και η Elena και η Livia Bunea είχαν τοποθετημένα τσιμεντομπλοκ προκειμένου τα πτώματα τους να βυθιστούν ευκολότερα στον πυθμένα.

Το άψυχο σώμα της Siera είναι τυλιγμένο σε σεντόνι και δεμένο με τσιμεντομπλόκ.

Έρευνες σε δύσβατα και βαθιά νερά

Το ήδη δύσκολο έργο των Αρχών που ολοκληρώθηκε στην Κόκκινη Λίμνη αναμένεται να ξεπεράσουν οι έρευνες στον Ξυλιάτο. Αυτό λόγω του ότι η Λίμνη του Μεμί είναι βαθύτερη από την Κόκκινη Λίμνη. Σύμφωνα και με τον ιδιοκτήτη της ιδιωτικής εταιρείας Brasal Marine Services, η λίμνη εκεί έχει βάθος 60 μέτρων. Οι έρευνες γίνονται ακόμη πιο δύσκολες λόγω των γκρεμών που υπάρχουν στο εσωτερικό αλλά και των επικίνδυνων συνθηκών που επικρατούν γενικότερα.

Η κατάσταση του νερού είναι καλύτερη από την Κόκκινη Λίμνη ενώ τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να υπάρχει απάντηση από το Τμήμα Υδάτων ως προς την κλίμακα επικινδυνότητας του νερού. Ο επικεφαλής των ερευνών στα μέτωπα της δράσης του Ορέστη, Μάρκος Τράγκολας επανέλαβε σε δηλώσεις του στο ΣΙΓΜΑ την αναγκαιότητα για άντληση νερού από τη Λίμνη προκειμένου να διευκολυνθεί τρόπον τινά το έργο των ερευνών.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: