Νέα για τον Πύργο,την Ηλεία,την Πελοπόννησο,τον κόσμο όλο!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Η Fiat Chrysler Automobiles δημιούργησε το «πράσινο χωριό» της αυτοκίνησης – Newsbeast – Auto-moto-Νέα για Auto-moto,αθλητικά,Νέα και ειδήσεις live,news,Ειδήσεις νέα για το αυτοκίνητο και τις μηχανές. Εξελίξεις για βενζίνη,diesel,υβριδικά,Formula1,Αυτοκίνητο,Auto
Η Fiat Chrysler Automobiles δημιούργησε το «πράσινο χωριό» της αυτοκίνησης – Newsbeast - Auto-moto-Νέα για Auto-moto,αθλητικά,Νέα και ειδήσεις live,news,Ειδήσεις νέα για το αυτοκίνητο και τις μηχανές. Εξελίξεις για βενζίνη,diesel,υβριδικά,Formula1,Αυτοκίνητο,Auto

Η Fiat Chrysler Automobiles δημιούργησε το «πράσινο χωριό» της αυτοκίνησης – Newsbeast – Auto-moto-Νέα για Auto-moto,αθλητικά,Νέα και ειδήσεις live,news,Ειδήσεις νέα για το αυτοκίνητο και τις μηχανές. Εξελίξεις για βενζίνη,diesel,υβριδικά,Formula1,Αυτοκίνητο,Auto

H Fiat Chrysler Automobiles δημιούργησε το e-Village στο Τορίνο. Πρόκειται για το πρώτο «πράσινο χωριό» της αυτοκίνησης, όπου ο Όμιλος θα παρουσιάζει στο κοινό όλα τα εξηλεκτρισμένα μοντέλα του, αλλά και τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των προηγμένων και φιλικών προς το περιβάλλον μετακινήσεων.

«Πρόκειται για μια πρωτοποριακή εγκατάσταση, όπου μπορούμε να δείξουμε στο κοινό το νέο πρόσωπο της αυτοκίνησης», σημείωσε ο πρόεδρος της μάρκας, Olivier François.

«Σε αυτό το χώρο θα παρουσιάζουμε το μέλλον, όχι μόνο μέσω των αυτοκινήτων, αλλά και όλων των τεχνολογιών, των νέων ιδεών, των αισθήσεων και των συναισθημάτων που συνοδεύουν την καθημερινότητα μας. Ο χώρος σχεδιάστηκε να είναι απλός και φιλικός, με δεδομένο ότι η απλότητα ταιριάζει απόλυτα με τη βιώσιμη ανάπτυξη.

“Less is more”, είναι ο νούμερο ένα κανόνας όταν μιλάμε για φιλικότητα προς το περιβάλλον. Ο δεύτερος όμως είναι η κάθετη σκέψη. Έτσι, αυτός ο χώρος δεν θα είναι απλά το σπίτι της τεχνολογίας, θα είναι το σπίτι των λύσεων, από την απόκτηση ή ενοικίαση ενός αυτοκινήτου, μέχρι τις λύσεις φόρτισης και τις εφαρμογές που κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητα μας», πρόσθεσε.

Το e-Village στεγάζεται στο συγκρότημα Green Pea στο Τορίνο, όπου και οι 5 όροφοι της εγκατάστασης είναι αφιερωμένοι στη βιώσιμη ανάπτυξη. Ακολουθώντας τον κανόνα 3R (Reuse = επαναχρησιμοποίηση, Recycle = ανακύκλωση, Reduce = μείωση), το e-Village, είναι σχεδιασμένο ώστε να έχει μηδενικό περιβαλλοντολογικό αποτύπωμα.

Για παράδειγμα τα έπιπλα είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα υλικά, ενώ τα διακοσμητικά στοιχεία που βρίσκονται στο χώρο εφαρμόζουν την καινοτομία the Breath. Πρόκειται για μια προηγμένη τεχνολογία που σχεδιάστηκε ώστε να βελτιώνει την ποιότητα του αέρα και να μειώνει τη μόλυνση απορροφώντας τους ρύπους μέσα στο υλικό.

Με συνολική έκταση 1.300τ.μ., το e-Village φιλοξενεί τις πιο πρωτοποριακές «πράσινες» τεχνολογίες και βέβαια τα εξηλεκτρισμένα μοντέλα του Ομίλου FCA.

Νίκος Τσάδαρης

(function(d, s, id) {ntt var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];ntt if (d.getElementById(id)) return;ntt js = d.createElement(s); js.id = id;ntt js.src = “//connect.facebook.net/el/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5&appId=1612081092370131″;ntt fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);ntt}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));n”,”connect_hash”:”66cc25f4619d0fa19f9ebb491042dfe5″}]; /* ]]> */

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: