Νέα για τον Πύργο,την Ηλεία,την Πελοπόννησο,τον κόσμο όλο!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Η επιστημονική διατροφή των μηρυκαστικών για ρεκόρ γαλακτοπαραγωγής
Η επιστημονική διατροφή των μηρυκαστικών για ρεκόρ γαλακτοπαραγωγής

Η επιστημονική διατροφή των μηρυκαστικών για ρεκόρ γαλακτοπαραγωγής

Τα αμινοξέα αποτελούν τις δομικές μονάδες των πρωτεϊνών του γάλακτος και του σώματος και θεωρούνται από τα πιο σημαντικά θρεπτικά συστατικά στη διατροφή. Αρκετά από αυτά τα αμινοξέα δεν μπορούν να συντεθούν από τα ζώα και επομένως απαιτείται συμπληρωματική χορήγηση μέσω της τροφής. Ανεπαρκής κατανάλωσή τους από τα ζώα περιορίζει την απόδοση σε γάλα και την περιεχόμενη σε αυτό πρωτεΐνη. Η μεθειονίνη και λυσίνη αποτελούν τα πρώτα οριακά αμινοξέα στα συνήθως χορηγούμενα σιτηρέσια. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η περιεκτικότητα των πρωτεϊνούχων ζωοτροφών σε μεθειονίνη και λυσίνη είναι μικρότερη αυτής του γάλακτος, προβάλλεται ως αναγκαία η συμπληρωματική χορήγηση προστατευμένων αμινοξέων για να καλυφθεί πλήρως το προφίλ των αναγκών των γαλακτοπαραγωγών ζώων για συντήρηση, ανάπτυξη, γαλακτοπαραγωγή και αναπαραγωγή.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά ολόκληρο τον φάκελο Σύγχρονη Αιγοπροβατροφία που κυκλοφορεί στην εφημερίδσ Agrenda το Σάββατο 17 Οκτωβρίου.

Η περιεκτικότητα του γάλακτος σε πρωτεΐνη έχει ιδιαίτερη σημασία στην τυροκομία. Ωστόσο, η πιο σημαντική παράμετρος που επηρεάζει την τυροκομική απόδοση (ποσότητα τυριού ανά κιλό γάλακτος) είναι η καζεΐνη. Η περιεκτικότητα της πρωτεΐνης του γάλακτος σε καζεΐνη αγγίζει το 80 . Η κατάρτιση ισόρροπων σιτηρεσίων με σωστές αναλογίες αμινοξέων βελτιώνει όχι μόνο την πρωτεΐνη του γάλακτος αλλά και την περιεχόμενη σε αυτό καζεΐνη. Με δεδομένο ότι, η χρήση προστατευμένων αμινοξέων στη διατροφή των μηρυκαστικών βελτιώνει την παραγωγή και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του γάλακτος, η KEMIN προσφέρει τη σειρά εξιδεικευμένων προϊόντων Kessent® και LysiGEM®. Με εξειδικευμένη τεχνολογία παραγωγής τα προϊόντα παρέχουν υψηλές και αξεπέραστες βιοδιαθεσιμότητες. Η KEMIN με την πολυετή της εμπειρία και τεχνογνωσία αποτελεί τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη σας για να φτάσετε και να τελειοποιήσετε το επόμενο επίπεδο στη διατροφή των μηρυκαστικών.

Σχολιασμός Κοινοποιήστε το: Facebook Twitter Google+ Διαβάστε Επίσης Η επιστημονική διατροφή των μηρυκαστικών για ρεκόρ γαλακτοπαραγωγής Η επιστημονική διατροφή των μηρυκαστικών για ρεκόρ γαλακτοπαραγωγής Το Κτήμα Άλφα υποψήφιο για ευρωπαϊκό οινοποιείο 2020 Το Κτήμα Άλφα υποψήφιο για ευρωπαϊκό οινοποιείο 2020 Η καταπολέμηση του COVID-19 και του ωιδίου στο αμπέλι μοιράζονται ένα κοινό εργαλείο | Η καταπολέμηση του COVID-19 και του ωιδίου στο αμπέλι μοιράζονται ένα κοινό εργαλείο | Βαλκάνιοι έμποροι επιμένουν σε εξαγωγές ατυποποίητων και άγουρων φρούτων Βαλκάνιοι έμποροι επιμένουν σε εξαγωγές ατυποποίητων και άγουρων φρούτων Οι νικητές των βραβείων Natura για το 2020 Οι νικητές των βραβείων Natura για το 2020 Νεμέα, Αργολίδα και Μεσσηνία θα επισκεφθεί ο υπουργός Μάκης Βορίδης Νεμέα, Αργολίδα και Μεσσηνία θα επισκεφθεί ο υπουργός Μάκης Βορίδης

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: