Νέα για τον Πύργο,την Ηλεία,την Πελοπόννησο,τον κόσμο όλο!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Η ανεπάρκεια του Νοσοκομείου Πύργου δεν έχει όρια…Αλλά τα δελτία τύπου πάνε και έρχονται

Η ανεπάρκεια του Νοσοκομείου Πύργου δεν έχει όρια…Αλλά τα δελτία τύπου πάνε και έρχονται

του Clint Easwood

Η ανεπάρκεια του Νοσοκομείου Πύργου δεν έχει όρια όσο και να προσπαθεί η διοίκηση με ”ενέργειες” αναβαθμίσεις και δελτία τύπου να ωραιοποιήσει την πραγματικά άσχημη κατάσταση.

Ένα από τα βασικά προβλήματα που δεν θα έπρεπε να μας απασχολεί είναι η λειτουργία του αξονικού τομογράφου.

Επίσης μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί η…εναλλάξ λειτουργία του υπέρηχου μεταξύ Πύργου και Αμαλιάδας!!!

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κάποια περιστατικά – ανάμεσα σε δεκάδες παρόμοια όπου η ταλαιπωρία των συμπολιτών μας είναι το λιγότερο διότι θρηνήσαμε και θύματα – έρχονται να γκρεμίσουν την ”ωραία” εικόνα που έχει μόνο η διοίκηση για το ίδρυμα και δεν συμμερίζεται οι πλειοψηφία των συμπολιτών μας και ειδικά όσοι είχαν την ατυχία να χρειαστεί να νοσηλευτούν , οι ίδιοι ή κάποιος δικός τους.

 ”Οι γιατροί κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες και παλεύουν με τα ψέματα” μας ανέφερε ιδιώτης που έζησε από πολύ  κοντά την αγωνία να γίνει αξονική τομογραφία σε φιλικό αλλά και συγγενικό πρόσωπο του.

”Να βγει κάποιος υπεύθυνα να μας πει γιατί δεν λειτουργεί ο αξονικός, γιατί πρέπει να δουλεύει εναλλάξ με την Αμαλιάδα ο υπέρηχος! και να ταλαιπωρούνται οι ασθενείς, να περιμένουν τα λιγοστά ασθενοφόρα να μετακινούνται βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους ” είναι οι απορίες των συγγενών . Απλές ερωτήσεις που όμως δεν έχουν απάντηση…

Υ.Γ.Κατά τα άλλα θέτουμε  ”Στόχους στρατηγικής σημασίας” ενώ υπάρχουν μέρες που ούτε απλές εξετάσεις αίματος δεν γίνονται…

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: